Предсказанията на личния астролог на Путин за 2018 година, предвидил е победата на Тръмп на президентските избори в САЩ

„2018-а ще мине без съдбоносни сътресения, не ни очаква апокалипсис, не ни очаква война, нито пък революция“. Това твърди астрологът Павел Глоба, за когото се смята, че се допитва самият Владимир Путин. Глоба е от малкото астролози, предсказали, че Тръмп ще влезе в Белия дом, когато повечето му колеги вещаеха успех на Хилари Клинтън.

[ad id=“263680″]

image0 (9K)

„2018-а е годината на Жълтото земно куче по китайксия хороскоп и настъпва на 16 февруари. Това е време за открития, за разрушаване на стереотипите и премахване на клишетата. Но годината в никакъв случай не е революционна. Жълтото куче носи спокойствие и уравновесеност, а стихията на Земята ги засилва“, пише изданието „Астро Телеграф“, което цитира предсказанията на астролога.

Според Глоба 2018-а има добри енергии за разрешаването на забатачени ситуации, за добри финансови сделки. Ако през 2017-а успехът бе променлив, то сега ни чака доста по-голяма стабилност и тя ще зависи от упоритата работа и усърдието.

По-лесно ще се решават стари спорове, но и разделите тази година ще са окончателни и без възможност за възобновяване на отношенията. Кучето е символ на верността и предаността, затова промените и неверността през 2018-а могат да доведат и до пълен крах на надеждите и всички планове за бъдещето. Във финансово отношение 2018-а се очертава като доста по- стабилна. Но това означава стабилна и в бедността, както и за богатството. Глоба ни съветва да проявяваме по-голяма загриженост за собствените си дела и да не се вглеждаме в паничката на ближния, а в собствената.

[ad id=“225664″]

Ако ситуацията не е критична, не е наложително да сменяме местоработата си. Но това зависи от индивидуалния хороскоп на всеки. Бързото издигане в йерархията ще е възможно, ако предложим нестандартно решение на проблемите и успешно изпълним сложна работа. Докато Огненият петел поставаше под въпрос всеки успех през 2017-а, то Жълтото куче помага на тези, които зачитат традициите и работят упорито. Добра година да се действа с ум дори в най-стресовите ситуации. Трябва да се съсредоточим как да намерим твърда почва под краката си през годината. Жълтото куче помага на търсещите разбирателство, на избягващите скандали и конфликти, на милосърдните, на тези, които дават, без да очакват в замяна. Годината не е добра за бездушните чиновници.

blitz.bg

(Visited 14 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!