НАЙ-НОВИ:

Софи Маринова остана без снаха

Без гадже стартира летния сезон Лоренцо. Синът на Софи Маринова се раздели с последната си приятелка, с мотива, че не е готов за сериозна връзка.

Вместо да крои планове за съвместно бъдеще, синът на Софи Маринова отново е ерген. „Не съм готов за сериозна връзка все още. Разделих се с последното ми гадже, защото ме ревнуваше”, признава той, пише „България днес“.

Музикантът вече е готов за нови подвизи, а след като месеци наред афишира любовта си към мистериозна брюнетка дори изтри всичките им общи снимки. За бившата снаха напомнят само няколко кадъра, които Софи е оставила в своя профил в мрежата.

Въпреки че все още е тийнейджър, Лоренцо изживя няколко големи любовни драми до момента. Последната е с негова дългогодишна приятелка, чието име и той запази в тайна. Момичето замая главата на сина на Маринова и двамата изживяха бурен романс.

Според слуховете двойката била толкова влюбена, че не издържали и миг разделени. Последните няколко седмици обаче, по време на карантината, нещата се объркали сериозно.

Лоренцо решил да сложи край на връзката си, очевидно повлиян от бурния живот и на майка си. Едно е сигурно обаче – ромската фамилия държи много на добрите семейни отношения и всички тръпнат кога и с коя ще се задоми Лоренцо.

  ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon