Сузанита и майка й купонясват на морето

Двете купонясват на морето и търсят вниманието на силния пол. Сузанита се опитва да разведри майка си, след развода с баща й Орхан Мурад.

Певицата решава да накара майка си да се отпусне, като я изведе навън. Да й покаже как трябва да се забавлява. И да се среща с нови хора, защото животът не е свършил след един развод. Сузанита я заведе в една от най-популярните дискотеки по родното Черноморие в Слънчев бряг, писа „България Днес“.

Облечена супер провокативно, младата певица веднага събра погледите на посетители, които я зяпаха без капка притеснение. Откакто наду циците си, младата певица не спира да демонстрира какво има в пазвите й.

image0 (9K)

Плътно до нея бе майка й, която само преди месеци официално се разведе с Орхан Мурад. За разлика от дъщеря си, Шенай заложи на лятно облекло. Купонът за двете дами започна още по светло.

Шенай и ексцентричната певица се наслаждаваха на хубавата музика и се сляха с тълпата. А за да им стане още по-приятно, поръчаха и от най-скъпото шампанско. Масата на Сузи и Шенай бе пълна не само с алкохол, но и с огромно количество храна. След няколко питиета двете се разгорещиха. А бившата съпруга на Орхан Мурад се качи при диджея, и танцува на макс. Шенай дори се заигра с човека, пускащ музика. След развода с Сузанита заживя с майка си. Двете дами се преместиха в София, за да е по-удобно на младата певица да записва парчета.

(Visited 192 times, 1 visits today)

One thought on “Сузанита и майка й купонясват на морето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!