НАЙ-НОВИ:

Хекимян си изгубил смартфона – страхува се от компромати

Антон Хекимян бил на ръба на нервна криза, след като преди броени дни си загубил телефона в Русе. Водещият на сутрешния блок по Би Ти Ви излъчвал предаването си от крайдунавския град и в суматохата се върнал в хотелската си стая.

[ad id=“225664″]

Журналистът веднага изпаднал в паника, понеже знаел, че телефонът му е пълен не само с важни номера и лични кореспонденции, но и с множество снимки на какви ли не места. Хекимян неведнъж е признавал, че е нарцис и обича да се фотографира, особено във фитнеса, когато току- що е напомпал мускулите си. На част от кадрите дори не бил съвсем облечен и се притеснявал, че ако те изплуват в публичното пространство, с кариерата му в телевизията е свършено. За щастие добри русенци открили телефонът му случайно и успели по някакъв начин да се свържат с него, за да му го предадат, тъкмо когато Хекимян мислел да ходи в най- близкото полицейско управление и да го обявява за издирване.

[ad id=“263680″]

Все пак продължавал да бъде на тръни, защото се съмнявал дали някой не е копирал съдържанието на телефона и не планира да го изнудва за пари с мръсните му тайни. За момента обаче, не можел да направи нищо и му оставало само да тръпне в неведение дали, преди да бъде върнат, смартфонът не е бил в ръцете на зложелатели. Неприятната случка съвпаднала точно с началото на ваканцията на Хекимян, който за първа година от много време насам е на море без гадже.

[ad id=“236993″]

След като с дългогодишната му, приятелка Василена Гръбчева се разделиха цивилизовано преди няколко месеца, телевизионерът си дал почивка в интимен план и не искал да се впуска в нови любовни отношения. Не му се ходело на море самичък и затова заминал заедно с майка си Златка, сестра си и нейните деца, към които е изключително привързан.

[ad id=“236999″]

Преди да тръгне обаче, Антон се отбил в родната Стара Загора да ги забере, но и да отпразнуват заедно 90-ия юбилей на баба му Тонка, на която всъщност е кръстен. Всички казвали, че и е одрал кожата и и е взел характера, а журналистът се надявал да доживее и до нейната възраст. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon