Азис настрои фенове срещу риалити звездата Любо Жечев!

Профилът на Любо Жечев е пълен с обиди и ругатни, които идват от феновете на Азис: „Смешко“, „Палячо“, „На*ран тъпанар“ и прочие. Ругатните идват по-специално от т.нар. Ловец на автографи Весо Любенов.

Той дори твърди, че е подал жалба срещу Любо Жечев. А причината – Жечев попречил на феновете на Азис да се снимат с него след последното му участие в „Като две капки вода“.

Всъщност обаче историята е далеч по-заплетена и датира от далечната 2013 г., когато Любо Жечев и Азис участваха в риалити шоуто „Къртицата“.

Още оттогава фолк певецът дължи на Любо 1500 лева.

Войната между Любо Жечев и Азис започва още след финала на „Къртицата 2“, която бе спечелена от Любо. По време на риалити шоуто чалга певецът си бе позволил да изхарчи 1500 лева от наградния фонд, за да си вземе багажа. Упрекнат заради егоизма си, Азис се зарече: „Аз без проблем ще възстановя тази сума на победителя след финала“.

Да, ама не! Азис не добави онези 1500 лева към наградата за победителя и Любо Жечев до ден-днешен си ги търси. Той редовно му пише в социалните мрежи с призив: „Азис, върни ми парите“.


image0 (9K)