Актьорът Кевин Спейси се извини за брутална история от своето минало

Холивудският актьор Кевин Спейси се извини, след като беше обвинен в сексуален тормоз от по-младия си колега Антъни Рап.

[ad id=“255238″]

Актьорът, който тогава е бил на 14 години, заяви, че 26-годишният – по това време, Спейси го поканил на парти. В един момент го вдигнал на ръце, отнесъл го на легло и се проснал отгоре му. Рап бил дете по това време, но успял да избута Спейси, който по думите му бил пиян.

[ad id=“225664″]

58-годишният Спейси каза, че това е станало преди повече от 30 години и наистина не си спомня тази среща. Той обаче добави, че поднася своите „най-искрени извинения“, ако нещо подобно наистина се е случило.

Рап посочи, че споделя историята сега, след избухването на скандала с Харви Уайнстейн. Филмовият магнат беше обвинен от над 50 жени за сексуално насилие и тормоз. Уайнстейн отхвърля обвиненията. Скандалът предизвика дебати за неподходящото поведение в развлекателната индустрия и насърчи повече хора да споделят своите преживявания.

Тази история е накарала Кевин Спейси да „говори за други неща“, свързани с неговия живот. „Моите най-близки знаят, че съм имал отношения както с мъже, така и с жени. През целия си живот съм обичал мъжете и съм имал романтични връзки с тях. Сега реших да живея като гей“, написа той в социална мрежа.


image0 (9K)