Акценти на ЗАРАТА на 2 ноември 2019 година

Макрон: По-добре мигранти от Африка, отколкото български банди!

Макрон подчертава, че ще хвърли цялата си енергия срещу създаването на паралелни общества и срещу нелегалната миграция. Думите му, че предпочита легалните мигранти от Африка пред нелегалните български мрежи, вдигнаха голям шум и обиколиха редица издания в целия свят.

МВнР вика френския посланик да даде обяснение за думите на Макрон за “българските банди”

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева нареди на посланика ни в Париж Ангел Чолаков да връчи протестна нота във френското външно министерство. Френският посланик у нас г-жа Флоранс Робин бе извикана в понеделник в МВнР за обяснения, съобщиха от МВнР.

Захариева: Изказването на Макрон е обидно, изразяваме недоумение

“Изказването на Макрон е обидно, изразяваме недоумение.” Това каза министърът на външните работи Екатерина Захариева по повод изказването на френския президент Еманюел Макрон, който заяви, че предпочита африкански мигранти пред български банди.

Стефан Данаилов отново е в кома!

Лекарите във ВМА денонощно следят състоянието му, но никой от тях не влиза в прогнози. Росен Цанков и Росица Обрешкова – по-големият син и племенницата на Мастера – са единствените, които имат достъп до него в реанимацията.

Защо Йосиф Шамли си отиде едва на 47? Куп версии за смъртта му

„Няма живот за мен вече. Загубих детето си. Моята обич и гордост си тръгна от нас. Йосе, маме, няма слънце и въздух за мен вече до края на дните ми. Йосенце, защо съдбата беше така жестока, рожбо ненагледна, златно мое талантливо момче”, написа в социалната мрежа майката на Шамли – известната журналистка от БНТ, БНР и дългогодишна пиарка на президента Желю Желев – Искра Банкова. Думите й разплакаха арт гилдията у нас, защото никой на допускал, че този талантлив мъж, който през последните години се носи по гребена на вълната на славата може да си отиде внезапно в разгара на новия театрален сезон. Намират го бездиханен на 29 октомври. По изрично настояване на семейството не се споменава причината за ненавременната му кончина.

Изнасилване на момиче от полицай и учител шокира Балканите

Шестима души са обвинени за предполагаемото изнасилване на тийнейджърка, шокирало Балканите. Според косовската прокуратура тийнейджърката е била малтретирана от учител и след това от полицейски служител над две години. Започнало е 2017 г., когато е била на 16 години.

Веселка от „Фермата“ прибира стоте бона?

22-годишната майка на три деца живее в мизерни условия заедно с втория си мъж в с. Борима. „2-3 години сме били без ток и вода. Имам много заеми, затънала съм в кредити. Мечтая за собствена къща и още коне“, сподели във визитката си Веселка.

Седмичен хороскоп за 4 – 10 ноември 2019 година

Много добро развитие през седмицата могат да имат приятелски, романтични и други връзки с хора от друго населено място. През седмицата ще срещнете затруднения при изпълнението на планове или ангажименти свързани с дете.

Хороскопът ви за 3 ноември вече е тук

В неделя ще ви се наложи по-реално да планирате или коригирате действия свързани с деца. Внимание ще изискат деца и млади хора от семейството ви родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.


image0 (9K)