Акценти на ЗАРАТА на 9 август 2019 година

Убийство ли е трагедията в Приморско със Станислав от старозагорското село Кирилово ?

“Предмет на разследването ще бъде както законосъобразното функциониране на водното съоръжение, така и дали са налице данни за осъществени престъпления от общ характер от длъжностни лица, разрешили функционирането му и спрямо такива, работещи в същото”, посочиха от пресслужбата на апелативната прокуратура в Бургас.

Свързани текстове: 

Смъртта на Станислав от Старозагорско затвори аквапарка в Приморско

Разпоредителят в аквапарка: Момчето, загинало на пързалката, е направило фатална грешка

Майката на загиналото в Приморско момче: Може спасителят да го е увредил!

18-годишен от старозагорско село загина в Приморско

Самоубиец се хвърли от Аспаруховия мост във Варна

“Засега знаем, че няма данни за престъпление, мъжът е скочил сам. По случая е образувано досъдебно производство и се разследват причините”, каза пред “24 часа” говорителят на варненската полиция Ивана Милева.

Димитър Ганев: Слави Трифонов ще обедини протестния вот

“Слави Трифонов, на първо място, ще успее да консолидира т.нар. протестен вот. Тоест, най-големи потърпевши вероятно ще бъдат Веселин Марешки, ВМРО и бившите „Обединени патриоти”. Оттук нататък въпросът е колко ще успее да вземе от ГЕРБ и БСП. Щом се учредява на 5 октомври, при всички случаи няма да има регистрация за местните избори, защото регистрациите приключват на 16 септември.” Това казва в интервю за “Дебати” политологът Димитър Ганев от агенция “Тренд”.

Вече има първи случай на западнонилска треска у нас

Заболяването е потвърдено при 60-годишна жена от Берковица. Тя е имала неврологични усложнения. Вече е в добро състояние.

Жена преби партньора си по чашка, доктори го сглобяват

Нападателката е задържана за срок до 24 часа в районното управление, след като било установено, че на 4 август е нанесла удари на свой 58-годишен познат, в резултат на което мъжът е настанен в болница.

Мъж намери смъртта си, след като скочи от Аспаруховия мост във Варна.

Сигнал на 112 е подаден малко преди 11 часа от свидетели, пътували в преминаващи по моста автомобили. На мястото веднага са изпратени спасителни екипи. Тялото е извадено от водата, но мъжът бил мъртъв. Самоличността на мъжа все още не е установена.

Крисия наля дупе, бори килограмите с фитнес

15-годишната Крисия Тодорова тръгна на фитнес, научи „Галерия“. Звездата от детската Евровизия си е наела персонален треньор, който да й помогне в битката с килограмите.

Тази вечер в “Сълзи от рая” Мелиса получава резултат от ДНК тест

Дженгиз излиза от кома и всички, които са му насъбрали яд, тръгват натам. Кая е изплел мрежата си като паяк хищник и убеждава Арзу, че Дженгиз е неин враг, който изпраща снимката-пъзел с нейния лик на Дженет. Изнудвачът Кая иска точно Арзу да да го убие. Тя първа отива при доскорошния си съмишленик в болницата и започва да му търси сметка за стореното против нея.

Хороскопът ви за 10 август вече е ТУК

Избягвайте напрежение в отношенията си с по-възрастни роднини. Техните разбирания и желания са различни от вашите и в повечето случаи съгласието е невъзможно. Отношенията вътре в семейството ви ще са деликатни и не бива да се допускат спорове за неща, за които сте наясно, че нямате готово решение. Избягвайте намесата си в приятелските отношения на ваше дете или по-млад член на семейството ви. Няма да можете да въздействате с вашите съвети, и ще предизвикате обратна реакция.


image0 (9K)