Александър Томаш: Момчетата дадоха всичко от себе си срещу Ботев

„Момчетата дадоха всичко от себе си”, заяви след победата с 1:0 над Ботев старши треньорът на Верея Александър Томаш. Това бе първи успех за старозагорци като гост в елита.

„Притеснява ме, че откакто започнахме 2017-а има много болни или контузии. Нямаме един мач с един състав и следващия пак същия. Искам да поздравя играчите. Днес бяха почти перфектни”, добави младият специалист.

„Съжалявам много за два двубоя през сезона – срещу Локомотив Пловдив и Славия у дома. Губим в последните минути и това показва, че сме зелени като клуб. Показва, че има неща, върху които да работим. Ако бяхме спечелили тези два мача можеше сега да сме в друга ситуация. Убеден съм, че ние може да се развиваме. Съдбата сега не зависи от нас“, каца още наставникът на Верея.

„Ботев е стойностен отбор. Когато има пространства е опасен Браво на всички играчи. Ботев си имаха техните шансове. Ние имахме и късмет. Надявам се този късмет да остане с нас все повече“, сподели Томаш.

Той коментира и състоянието на Яснислав Иванов и Осман Балде, които напуснаха терена с контузии: „Балде получи разтежение, дано да няма разкъсване. Янислав е с разтежение отзад. Необяснимо е това, но се случва. Бандаловски е с гнойна ангина. Нямам право човешки да спирам играчи които искат да правят трансфери, но така се работи трудно. Работим и се учим“.

„Преди този мач си начертахме план и се надявам да го следваме. Ако успеем да направим това, което мисля, можем да поставим Ботев в трудна ситуация. Вярвам, че ще успеем“, каза за финал Томаш.


image0 (9K)