Алена отговаря: На променена Съдба хороскоп помага

Прочетох „Секцио наказва с нова карма“. Мила ми Алена. Медалът има и друга страна.

Аз може би съм една от малкото родилки, която е убеждавала своя лекар да роди нормално. Забременях късно, аз бях здрава, една нормална бременност. В началото на деветия месец отидох на профилактичен преглед. Вече се готвех да раждам. Бях абсолютно спокойна. Влязохме с моя съпруг при доктора. Той ме попита как мисля да раждам и аз казах, че искам нормално раждане. Лекарят започна да ни обяснява как аз съм била много притеснителна и трябвало да родя със секцио и настоява за това до края на разговора. Преди да излезем от кабинета, помолих да ме види на видеозон, защото не бях гледана от доста време. Оказа се, че бебето се е обърнало седалищно. Не искам да си спомням колко бях шокирана, а лекарят и колегите му бяха категорични, че никой няма да се съгласи да изроди детето ми нормално, а секциото е задължително и заради възрастта ми.

Аз избрах датата на раждане, защото беше най-близко до термина. Бебето така и не пожела да се обърне. Но сега аз съм тази, на която й иде да се отвори земята и да влезе в нея. Понякога казвам на моята дъщеря, че много я обичам и искам, ако имам други животи, тя отново да е мое дете. Но разбирам, че с една моя грешна дата съм загърбила онова, което ми е най-скъпо. Надявам се, че има някакъв шанс за моето дете и искам да ни помогнете.

Алена отговаря:

Как да помогна, след като детето вече е родено? Променената му Съдба заради различната от истинската му дата на раждане не мога да коригирам, а и никой не би могъл.

Защо смяташ, че аз не знам за другата страна на медала и защо си сигурна, че сте малко родилките, които не сте искали секцио, но ви е било наложено? Никак не сте малко, но сте принудени да приемете онова, което лекарите ви казват, било заради материалния им интерес, било заради страха им да израждат по естествен път.

Когато раждах сина си, аз също не разреших секцио, но явно в това отминало време лекарите не се страхуваха да израждат по естествен път и не внушаваха страховити неща за седалищното раждане на детето. Ако трябва да тълкувам опасностите, по-страшно от седалищното раждане е, когато бебето реши да тръгне с рамо, ръчичка или свито краче, защото може да се натрошат, ако се наложи форцепс или друга хирургична намеса.

Моят син се роди седалищно с тегло пет килограма и без проблем само за пет минути по естествен път. Лекарите имаха готовност за секцио, защото се беше обърнал седалищно и много едър, но аз отказах и бях убедена, че ще се роди по естествен път и на неочаквана дата. Точно така се случи. И той доказа на практика, че не е пожелал да се обърне, но пък ще се появи лесно на този свят, без да създава проблем на майка си. Така и беше.

Учудвам се, че в 21-и век, когато си родила твоето дете, са те наплашили с такива страховити твърдения и са отказали да опитате нормално раждане, при това при спокойна бременност и твоята нагласа, че така ще е по-добре. А и що за психолог е бил твоят лекар, който е споделил колко си притеснителна и затова трябва да родиш чрез операция? Това изобщо не го разбирам. След като искаш нормално раждане, след като не си първата и последната, след като жени и на по-голяма възраст от теб успяват да родят естествено, няма причина за отказ и отхвърляне на твоето желание.

Пиша всичко това, за да ти подскажа, че причината за случилото се не е у теб. Сблъсквала съм се с такива потресаващи лични драми на родилки, малка част от които съм тълкувала в списанието. Драми, които са добивали неописуеми размери, когато родилката се е противопоставяла на лекарите.

Ти не си избрала лоша дата за своето дете, въпреки че не е изчислена предварително. Ако ми беше поискала прогноза за определения период, тази дата щеше да е сред посочените за подходящи, но заедно с групата дати ти щеше да имаш избор и за по-добра и като асцедент заради тълкувателната част. И така, да подчертая категорично, че не си виновна с нищо пред твоята дъщеря, не си навредила на живота и бъдещето й. Вместо да се притесняваш и да се поболяваш заради несъществуващи проблеми, си гледай детето, възпитай го да е достоен човек.

Не знам кой ти е внушил, че заради стореното, избрана от теб по принуда дата за секцио, никога повече няма да се срещнете в следващите си прераждания. Насилието над волята ти от страна на лекарите по никакъв начин не води до такива последици съгласно правилата на незримия свят. Не знам дали сама си го измислила, питала ли си някого или си чела нещо, но това твое твърдение е абсурдно, невъзможно. Ако душите ви след време решат отново да се съберат за ново общо прераждане, бъди сигурна, че това ще се случи. И още нещо, чела си за 26-о число книгата на моята учителка Линда Гудман. Но какво му е на числото? Да, не е най-доброто за секцио, но е свободен избор от нас, родените под влияние на тази вибрация, ако не е било насилие над майките ни. Аз съм родена на 26-о число и чрез него чистя грешки от предходни прераждания с лекота. При правилни действия вибрация 26 превръща кармата в неутрална, ако е вече създадена, или творим положителна. Тълкуванията са строго индивидуални. Единственото, което мога да посъветвам, без да е задължително, е да се изготви астрологично-кармичен хороскоп в най-важните аспекти, за да се установят различията между насадената дата на раждане и истинската й, заложена в нейната магнитна лента.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)