Алена: Политиците да си мерят приказките – това важи най-много за Валери Симеонов

„2019 г. е година на Юпитер и изисква да мерим всяка своя дума – една неправилно изречена дума може да предизвика война.“ Това заяви в ефира на бТВ астроложката Светлана Тилкова-Алена.

От февруари пък по Китайския календар започва годината на Земния Глиган. В съчетание с огнения Юпитер може да избухне пожар и да предизвика конфликти, предупреди астроложката.

Политиците трябва да мерят всяка своя дума. Празнодумството трябва да изчезне, за да могат да се върнат обратно в своята среда, когато депутатството им свърши. Защото то все някога свършва, казва Алена.

Трите водещи думи за 2019 г. са вяра, агресия и кариера, казва тя. И обяснява защо: Вярата е водеща, агресията може да се появи, ако човек загуби вярата си. В момента, в който вярата изчезне, изригва агресията.  Ако няма агресия, ще има успех – добра кариера.

Тя специално предупреди Валери Симеонов да си мери думите – говорейки за влиянието на звездите върху отделните зодиакални знаци.

Апелирам към президента на България, който трябва да издаде указа за местни избори, да не го прави във време на ретрограден Меркурий, защото вредата ще е много голяма, каза още Алена.


image0 (9K)