Антонио Бандерас, Джон Малкович и Ейдриън Броуди в България

Холивудските звезди Антонио Бандерас, Джон Малкович и Ейдриън Броуди ще снимат филм в България, съобщи offnews.bg

Те ще участват в лентата „Unchained“, в която главна роля ще има и кучето Хан Соло от породата Преса Канарио (в ролята на кучето Де Ниро). Ярив Лърнър, директорът на студиото, заяви, че сценарият е един от т.нар. „топ 15 неразработени идеи в Холивуд“, който престоява от 9 години насам. Това са проекти, около които има голям интерес, но поради една или друга причина не се осъществяват.

Малкович и Броуди ще дойдат тук на 14 ноември, а Бандерас вече е в София и снима друг филм – „Stoic“.

Хан Соло пък пристигна днес в България заедно със своя син, който ще е негов дубльор по време на снимките. Лърнър поясни, че са наели още едно куче от България и търсят четвърто, за да влизат в различните характери на животното – агресивно, послушно, добро и т.н.

„Не искате да имате добро куче и да го учите как да бъде агресивно, нали? Особено когато се навърта около звезди от калибъра на Малкович и Бандерас“, пошегува се директорът на „Ню Бояна“.

Малкович ще снима в България 4 седмици, но Бандерас ще остане доста повече, защото от работата по „Stoic“ (разказващ за адвокат, дал обет за мълчание, докато не отмъсти за избитото си семейство) директно ще се прехвърли на „Unchained“.

Той обаче нямал нищо против, защото в България много му харесвало. Лърнър обясни, че доста хора са засекли Джерад Бътлър в София, докато кара колело в почивките си от снимките на „Hunter Killer“, затова също може и да се оглеждате за Антонио Бандерас, Джон Малкович и Ейдриън Броуди из града, ако случайно и те решат да се разходят.

Шефът на киноцентъра специално благодари на българския флот, който предоставил за снимките с Бътлър камиони. 4 от тях обаче били с различен цвят от необходимия, но нашите военни на драго сърце се съгласили да ги пребоядисат с боя, дадена им от студиото.

„Нали не сме във война, така че имаха възможност да ни помогнат много. Беше доста мило от тяхна страна“, коментира Лърнър.


image0 (9K)