Антонио Бандерас: Загубил спортната си форма, по къси гащета и…много щастлив

Антонио Бандерас откри плажния сезон на Лазурния бряг заедно с възлюбената си Никол Кимпел. Двойката бе забелязана да се припича на луксозна яхта в Монако.

[ad id=“225664″]

Испанецът и приятелката му пристигнаха в Монте Карло на състезанията от „Формула 1“ за Гран при в Монако, които тези дни събират на трибуните стотици световни звезди и знаменитости.

Актьорът и 38-годишната банкерка прекарват много време на чист въздух.

Често могат да бъдат засечени да се къпят, макар водата в Средиземно море да е все още прохладна. В такъв един момент папараци са успели да щракнат Антонио.

На снимките Бандерас, пременен в ярки къси светлозелени гащета, събира тен на палубата на яхта.

Не е трудно да се забележи, че на своите 57 години актьорът е позагубил някогашната си форма и вече не изглежда като мачото, когото си спомняме от най-силните му времена – като в „Десперадо“, да речем…

Няма как да скрие

закръгленото коремче и налятата си, до не толкова отдавна идеално сложена, фигура.

За да поддържа форма, испанецът се потеше до изнемога в спортните зали, като освен с фитнес, се занимаваше и със скално катерене.

[ad id=“263680″]

В крайна сметка го закъса със сърцето и прекрати физическите натоварвания – през март миналата година усети болки в гърдите докато помпаше мускули. Тогава бе хоспитализиран. След обстойни изследвания го пуснаха, но с предупреждението да намали темпото. Очевидно

Бандерас е престанал да тренира интензивно и резултатът е налице.

Впрочем, за годините си звездата не изглежда чак толкова зле…

[ad id=“236993″]

Никол навсякъде придружава любимия си – двойката се сгоди, но засега не бърза да мине под венчило. За годежа на испанския актьор и приятелката му публиката научи през юли 2017 година. А с холандската инвестиционна банкерка Никол Кимпел Антонио започна да се среща през 2014-та – скоро след като официално се разведе с актрисата Мелани Грифит.

За осемнайсетте години брак с Бандерас, бившата му съпруга не го оставяше да скучае: дълго преди сватбата им бяха започнали

непрекъснатите ѝ проблеми с алкохола, кокаина и болкоуспокояващите.

Периодично постъпваше в престижни клиники, за да си направи поредната пластична операция. Не по-редки бяха престоите ѝ в центрове за реабилитация – за да се отърве от зависимостта си към спирта и таблетките.

[ad id=“236999″]

Затова пък новата партньорка на Антонио внася в живота му ред и умереност. Като финансист Никол обожава да планира и да подрежда всичко идеално.

Приятелите на Кимпел я описват като ироничен и изключително приятен за общуване човек.

Явно именно такава жена е липсвала на Бандерас, който в края на брака си с Грифит бе смъртно уморен от идиотските навици на жена си и отвратителния ѝ характер.

Превод: Зарата


image0 (9K)