Астросъветът за днес: Днес можем да получим Божията благодат

Луната е в знак Дева до 08:23ч, след което преминава в знак Везни  – лунният период не позволява да се прецени правилно ситуацията и да се вземе вярно решение. Не обсъждайте с никого и не изяснявайте отношенията си.

Всичко трябва да бъде в равновесие иначе повече ще загубите отколкото да спечелите.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да са особено внимателни.

15 лунен ден продължава от 17:12ч на 27 март до 19:29ч на 28 март

Денят се смята за сатанински в лунния календар. Не случайно, символът на този ден е змия-изкусител. Това е неблагоприятно време, когато човек е подложен на различни съблазни и изкушения и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Инстинктите са силни, самоконтролът е слаб. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на емоционални изблици. Трябва да потискате самочувствието в себе си, арогантност, раздразнителност и нетърпимост, желанието да се оценява всичко и да се постави на мястото му. Нежелателно е да се говори директно и буквално за проблемите ви, така че тъмните сили да не подслушват.

Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения – възможни са кавги и сериозни конфликти. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Поради това е по-добре да отложите изясняването на отношенията и като цяло да ограничите контактите с хората. Не трябва да се губи самообладание. Не казвайте нищо без специална нужда и особено избягвайте да влизате в дълги спорове и празни разговори. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия. Възможни са разочарования в любовта.

Пазете се да не се лишите от ценни вещи, пари или да се окажете измамени по някакъв начин. Лош знак в този ден да възникне кавга ( знак за духовна деградация), добър знак е куче, дори и да ви лае.

В любовните отношения на петнадесетия лунен ден се наблюдават внезапни романтични проблясъци. Но дори и да срещнете човек и да почувствате физическо привличане към него, в бъдеще нищо няма да се получи от такава връзка. Възможно е изобщо да съжалявате за случилото се. Това е един сложен ден и място за романтика няма. Възниква силно желание само за плътски удоволствия, но това носи краткотрайно блаженство, за което може би няма да ви е приятно после да си спомняте и е възможно да се разочаровате от партньора си.

Не се препоръчва подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

6 лунен ден от 19:29ч на 28 март до 20:47ч на 29 март

8 слънчев ден – Днес можем да получим Божията благодат. Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Живейте свободно и независимо, а не по график.

Пълнолуние в 21:49ч. в знак Везни.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)