Баскетболистите на Берое пристигнаха в Прищина за важен мач от Балканската лига

Баскетболистите на Берое вече са в Прищина. Днес по обяд „зелено-белите“ пристигнаха в града и се настаниха в хотела си. Тази  вечер от 20.00 часа българско време старозагорци се изправят срещу местния Сигал в поредния си двубой от група А на Балканската лига.

Водещият спортен букмейкър „Спортингбет“ предлага атрактивни залози. Сигал  да победи коефициентът е 1,615, а Берое да победи коефициентът е 2,05. Освен това водещият спортен букмейкър „Спортингбет“ предлага още 5 други опции за най-различни залози в мача

При успех в срещата Берое ще си гарантира за втора поредна година участие във втората фаза на турнира.При поражение в Прищина „зелено-белите“ ще разчитат на последните си два двубоя – срещу Теодо (Тиват) и КК Куманово. Срещите ще се играят в Стара Загора, съответно на 17 и 24 януари.

Едиственият контузен в състава на Берое е Пламен Алексиев.В негово отсъствие треньорският щаб на старизагорци ще разчита на новото попълнение Брандис Рейли Рос. Американският гард изигра силен двубой в събота срещу Спартак (Плевен) и попадна в идеалната петица НБЛ. Изявите му оцени и специализираният баскетболен сайт bball.bg, който също постави играча на Берое в Топ 5 на кръга.


image0 (9K)