Бедствията са наказание от планетата

Имат ли обяснение пожарите и бедствията в Гърция през юли от кармична гледна точка? Винаги при масови бедствия си задавам тези въпроси в търсене на обяснение за причините за смъртта на жертвите.

[ad id=“225664″]

Алена отговаря:

Да, имат. Пламването на пожара в Гърция е свързано с еднакви вибрации в деня и с общата  вибрация – на стремеж към забогатяване и материална стабилност. От звездната карта и от самата дата ясно личи противопоставянето на действията и здравия разум – палеж с меркантилна цел, но вятърът решил да отмъсти и със скорост 80-100 км в час го разгорял към къщите.

[ad id=“236993″]

Резултат – загинали невинни хора, опожарени домове, повечето от които – незаконно строителство. Освен това Нептун е в Риби и ще ни тормози с проливни дъждове и наводнения до 31 март 2025 година, когато преминава от Риби в Овен. Тогава, заради планетата, особено когато е в съвпади с Марс и Юпитер или дори с Плутон, пожарите ще са опустошителни, ако не осъзнаем собствените си отговорности и не съумеем да пазим природата, домовете си, живота си, а тези, които умишлено палят пожари, ще получават на мига своето лично, болезнено и необратимо въздействие.

От кармична гледна точка случилото се е наказанието на природата заради алчността и безхаберието на хората в тази част на планетата, но подчертавам, че не всеки порой, наводнение, пожар и загинали хора са задължително тяхно кармично наказание или наказание за територията.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)