Безотговорна детегледачка принуди баща да спретне номер, който сериозно я стресна

Редица американски и британски издания отделят внимание на случай от САЩ, който придобива все по-голяма популярност в Интернет.

Една сутрин мъжът на име Кристофър тръгнал на работа, но бил принуден да се върне, за да вземе важни документи. Той се чувствал спокоен, че детегледачката Сара се грижи за децата му. Кристофър обаче видял, че тя спи съвсем спокойно и дълбоко на дивана в къщата му. Бащата изпаднал в ярост, но не я събудил. Вместо това той взел със себе си децата и започнал да чака какво ще направи детегледачката. Нейната реакция последвала два часа по-късно – Сара му написала няколко SMS-а, с молба спешно да й се обади.

[ad id=“218548″]

35-годишната жена явно не искала да оставя писмени улики против себе си, но по-късно била принудена да си признае за изчезването на децата. Кристофър поискал Сара да му обясни къде са те и й казал да се обърне към полицията. Вместо това детегледачката се свързала със съпругата на Кристофър, която малко преди това била предупредена от него за ситуацията.

[ad id=“232523″]

На Сара все пак й се наложило да се обади в полицията. Там вече имало писмено заявление от ядосания баща. Полицаите казали на детегледачката да се свърже с работодателя си. Тогава Кристофър най-накрая й казал истината за децата. Сара се стреснала сериозно и се опитала се оправдае, но вече било късно да поправи нещата. Бащата й казал, че е уволнена и че е подал жалба в полицията срещу нея.

thesun.co.uk / mirror.co.uk


image0 (9K)