Бербатов събра нужните подписи за изборен конгрес

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов обяви, че е събрал 309 декларации за това Конгресът на БФС на 18 март 2022 година да бъде изборен, научи ЗАРАТА. “ Промяната в ръководството на футболния съюз идва и е неизбежна“, заяви бившият голмайстор на Висшата лига.
Публикацията на Фейсбук страницата „Р-Еволюцията е тук“:
Към футболната общественост в България – Конгресът на БФС през март 2022 г. ще бъде изборен! 📢
309 са декларациите, събрани до 20 декември 2021 г. за това Конгресът на БФС през март 2022 г. да бъде изборен и да премине по конкретен дневен ред. Промяната в ръководството на футболния съюз идва и е неизбежна. Продължаваме да работим и броят на декларациите ще бъде още по-голям. Работим по Устава на БФС и по закона.
Знаем и за писмата, които БФС събира чрез зоналните ръководители. Писма, които нямат никаква юридическа стойност. Огромен брой от клубовете в страната се съветваха с нас какво да правят. Истината е, че страха от това как БФС ще реагира спрямо инакомислещите все още го има. Клубовете се притесняват, че може да започне чистка и изключване на клубове, подкрепили “Промяната” и нашия екип. На всички казахме да подписват тези писма – че нямат отношение към правата им относно редовния конгрес, че там ще могат да сменят ръководството на футболната централа. Сега от БФС ще извадят 300-400 от тези писма и ще се опитат да ги представят като директна подкрепа за тях. Клубовете обаче няма да им повярват, защото знаят, че зад тези писма не стои истинска подкрепа, а само финтиране на апарата на БФС. Нека в централата в Бояна си живеят с тази заблуда, ако въобще й вярват. На конгреса ще се сблъскат с реалноста.
(Р)Еволюцията идва!

image0 (9K)