Берое завърши с победа лагера в Турция

Берое завърши лагера си в Белек с победа срещу украинския Верес. Старозагорци направиха обрат от 0:1 до 2:1 през второто полувреме, за да се поздравят с победата. Педро Еуженио вкара два страхотни гола за българския гол, като първото попадение бе особено красиво.

Верес поведе в резултата в 17-та минута. Денис Кoжанов директно от фаул порази вратата на Георги Аргилашки.

Георги Аргилашки се наложи да отразява удар на Калинчук от 22 метра в 27-та минута.

Пред Берое се откри много добра възможност в 29-та минута.  Карлос Охене стреля от дъгата на наказателното поле на Верес, топката рикошира в крака на играч на украинския тим и вратарят спаси.

[ad id=“263680″]

Педро Еуженио центрира от корнер в наказателното поле на Верес в 57-та минута, след което се получи разбъркване, Серджиу Негруц стреля, но неточно в аут.

Кохей Като отправи удар от около 30 метра в 67-та минута, но вратарят на Верес спаси.

 

Берое успя да изравни резултата в 69-т минута. Педро с много техничен удар, вътре в наказателното поле на Верес, успя да прехвърли вратаря и да вкара топката в горния ляв ъгъл.

Берое осъществи пълен обрат в 73-та минута. Мартин Райнов пусна отличен извеждащ пас към Педро Еуженио, който бе намерен в наказателното поле на Верес и с много точен удар вкара топката в левия ъгъл на вратата.

[ad id=“263680″]

Берое организира много добра атака в 81-та минута.  Мартин Райнов подаде към Веселин Пенев, който продължи към Серджиу Негруц. Румънецът пусна много добър извеждащ пас към Павел Виданов, който излезе сам срещу вратаря на Верес и го прехвърли, но прехвърли и вратата.

Серджиу Негруц стреля от дъгата на наказателното поле на Верес в 82-та минута, но на сантиметри встрани от вратата.

Берое записа две победи и две загуби по време на лагера си в Белек.

Следващата контрола на Берое е планирана да се състои на 8 или 9 февруари и ще бъде срещу Славия.


image0 (9K)