Берое и Янтра не успяха да си вкарат гол в контрола

Берое и Янтра (Габрово) не си отбелязаха гол в контролна среща помежду си, играна днес на Спортна база „Берое“, научи ЗАРАТА. Това бе последна проверка за старозагорци преди подновяването на шампионата.

Първата опасност в мача бе в 16-ата минута пред вратата на Берое. Петър Казаков стреля от пряк свободен удар, но Иван Караджов успя да се намеси и да спаси. След това отбитата топка попадна в Георги Недков, който стреля, но Караджов отново се намеси и изби в корнер.

В 36-ата минута се получи голямо разбъркване в наказателното поле на Янтра, но Добромир Бонев се намеси и изчисти топката.

Три минути по-късно Божидар Пенчев отне топката и подаде на Вини Трибуле, който стреля от границата на наказателното поле на Янтра, но изключително неточно в аут.

Янтра имаше добра възможност да вкара гол в 41-ата минута, когато Тодор Чаворски финтира няколко играчи на съперника в наказателното поле на Берое, но вместо да стреля подаде към Тони Иванов, а той стреля много слабо и подари топката в ръцете на Иван Караджов.

Пред Тони Иванов се откри нова добра възможност в 43-ата минута, но ударът му бе много неточен в аут.

През второто полувреме Берое доминираше, но трудно стигна до добри възможности пред вратата на Янтра. В 63-ата минута Уерди Мара центрира в наказателното поле на Янта, където Бубакар Траоре стреля, но ударът му бе блокиран. След това топката попадна в Георги Динков, но и неговият удар бе блокиран, а след това същото се случи и с шута на Вини Трибуле.

Бубакар Траоре пробва удар от дистанция в 71-ата минута, но встрани от вратата на Янтра.


image0 (9K)