Берое няма да разчита на Адамович и Фиртулеску за гостуването на Ботев Пловдив

В състава на Берое за гостуването на Ботев Пловдив се завръща десният защитник Милен Желев, който изтърпя наказанието си от една среща и ще бъде на разположение на треньора Александър Томаш. убоят от първа лига е на стадиона в Коматево във вторник от 17,30 часа.
Румънецът Драгуш Фиртулеску пропуска гостуването на стадиона в пловдивския квартал Коматево, след като получи контузия при домакинската победа срещу Славия.
Крилото ще се възстановява минимум две седмици и това означава , че до края на есенния полусезон няма да играе. От групата отпадна и сръбския халф Марко Адамович, който замени Фирцулеску , но десет минути пред края на мача със Славия също напусна принудително терена заради контузия.

[ad id=“263680″]
Гостуването на Ботев се смята за стратегическо за заралии, които набраха отново скорост в първенството и вече имат две поредни победи и при евентуален успех на стадиона в Коматево ще се утвърдят сред първите шест отбора на първа лига.Още повече, че противникът им е пряк конкурент за място в първата шестица, а Берое играе успешно в последните три сезона в Пловдив.
Очаква се Томаш да направи две промени в титулярния състав, след като на десния фланг на защитита се завръща Желев, който ще замени Виданов, а в халфовата линия ще започне японецът Кохей Като.
Останалите титуляри ще са вратарят Перниш , Иванов, Хаджиев в центъра на отбраната , отляво ще бъде бразилецът Леони. В средата на терена освен Като ще играят капитанът Райнов и ганаецът Охене, а по крилатата ще са Еуженио и Карачанаков. На върха на атаката отново ще бъде Камбуров.

[ad id=“263680″]
Бразилския ляв защитник Матеус Леони , заяви че мачът срещу Ботев ще бъде труден.
– Много труден мач ни очаква, защото те са добър отбор. Надявам се да направим добър мач. Не знам дали ще спечелим, но тряба да сме концентрирани както срещу Славия. Ще се опитаме да играем футбол, заяви Леони
Защитникът Иван Иванов е оптимист за госутването на канарчетата.
– Отиваме там за победа. С това натрупано самочувствие, което имаме и това себераздаване, което показваме в последните мачове имаме всички предпоставки да вземем победата, каза Иванов.


image0 (9K)