Берое победи Хебър

Берое победи Хебър Пазарджик с 2:1 в двубой от 18-ия кръг на efbet Лига,видя ЗАРАТА. Леандро Годой откри резултата в 34-ата минута, а в 55-ата Ангел Бастунов успя да изравни. В 64-ата Сегундо Пачаме донесе успеха на Берое.

В следващия 19-и кръг на efbet Лига Берое гостува на Крумовград на 3 декември от 17:45 часа.

Първият точен удар бе в 4-ата минута, когато Георги Николов стреля с глава право в ръцете на Родриго Ачинели.

Пет минути след това Ангел Бастунов пробва мерника си от дистанция, пращайки топката над вратата.

В 26-ата минута Едвин Ласо проби добре в наказателното поле, но изстрелът му не бе достатъчно силен и не затрудни Матвей Игонен.

В 34-ата минута Берое поведе в резултата. Франсиско Политино напредна по десния фланг и центрира в наказателното поле, където Вини Трибуле не успя да засече топката. Тя попадна в Стефан Гаврилов, който отправи изстрел, отразен от Игонен, но топката попадна в Леандро Годой, който се разписа за 1:0.

 

В 37-ата минута Вини Трибуле стреля покрай вратата на Игонен. Две минути след това Франсиско Политино бе изведен от Енцо Еспиноса очи в очи с Матвей Игонен, но вратарят на гостите успя да се справи с опасността.

В последната минута на редовното време Родриго Ачинели с крак отрази изстрел на Атанас Кабов.

В 52-ата минута Лазар Марин центрира в наказателното поле, а Георги Николов стреля покрай вратата.
При ответната атака Леандро Годой напредна с топка в крака, премина покрай Игонен и подаде в наказателното поле, но там топката бе изчистена от играч на Хебър.

В 54-ата минута Ачинели изби в корнер изстрел на Ангел Бастунов. При последвалия ъглов удар Хебър изравни резултата. Едвин Ласо сбърка и върна към Бастунов, който с глава я прати във вратата на Ачинели за 1:1.

Десет минути след това Берое отново поведе в резултата. Сегундо Пачаме получи хубав пас в наказателното поле, овладя топката и с мощен изстрел не остави шанс на Игонен за 2:1.

В 71-ата минута Атанас Кабов намери Георги Николов, а нападателят на гостите не успя да намери целта.

Шест минути по-късно Годой бе на добра позиция, но стреля покрай вратата.

В 85-ата минута Леандро Годой се освободи добре от защитник на Хебър и стреля от дистанция, но Матвей Игонен успя да се намеси.

В добавеното време на срещата Годой получи втори жълт картон и бе изгонен от игра.


image0 (9K)