Берое се раздели с Николай Киров 3 дни преди баража

Берое се раздели с Николай Киров 3 дни преди баража

Снимка: Lap.bg

Берое се раздели със старши-треньора си Николай Киров, след като отборът загуби в понеделник вечер мача срещу Хебър Пазарджик с 1:3 и по този начин „заралии“ отиват на бараж за оставане в efbet Лига срещу отбора на Спортист Своге, пети от Втора лига.

Двубоят срещу „Спортист“ (Своге) е на 10 юни от 17:30 ч., а до края на деня ще бъде обявен и стадионът, на който ще се играе срещата заради наказанието на старозагорци. Най-вероятно това ще е стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

В предстоящия последен мач за сезона „Берое“ ще бъде воден от екип – Веселин Пенев, Иван Желев и Мирослав Радев, съобщиха от клуба.

Веселин Пенев е дългогодишен играч на Берое с над 200 мача. В момента е старши треньор на „Берое“ II, а Иван Желев на тима до 17 г. Мирослав Радев е треньор на вратарите в ДЮШ.

По-рано днес стана ясна и още една треньорска рокада – изпадналият от Първа лига Спартак 1918 Варна се раздели с досегашния си старши треньор Димитър Димитров-Херо след изтичане на договора му, който бе до края на първенството, съобщиха от варненския клуб.

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)