Беройци тренират в планината

Днес  сутринта футболистите на Берое направиха тренировка в национален парк „Пирин“ над Банско, където отборът е на лагер. Заниманието включваше различни упражнения и бягане в пресечена местност. В едночасовото занимание се включиха всички играчи, които нямат здравословни проблеми.

[ad id=“225664″]

Веднага след тренировката отборът започна възстановителни занимания. Берое изигра първата си контрола от лятната подготовка и победи арменския Гандзасар с 3:2 по време на лагера в Банско. За неделя е предвидена една тренировка сутринта, а в понеделник тимът ще тренира двуразово.

Старши треньорът на Берое Александър Томаш говори пред медиите след контролната среща на Берое с Гандзасар (Капан, Армения).

[ad id=“263680″]
– На фона, че това ни е първа контролна среща – имаше положителни неща, но и много грешки. Особено в единоборствата. Бавно мислехме, трудно излизахме от ситуации, в които имахме числово неравенство. Има неща, които трябва да се изгладят още, но като цяло съм доволен. Видях положителни неща.Всички футболисти, които сме привлекли сме ги гледали и обсъждали. Имат нужните качества. Убеден съм, че ще направим всичко необходимо да се адаптират по-бързо. Мисля, че ще вдигнат нивото на отбора ни.Искахме да видим как стоим срещу отбор, който играе в Лига Европа. Мисля, че долу-горе се получиха добре нещата, сподели Томаш.


image0 (9K)