Бившата на Джони Деп се върна при милиардера Илон Мъск

От седмици таблоидите раздухват новината, че двойката е възродила любовта си, след като бе засечена да се целува няколко дни преди Коледа. Не закъсня и поредното визуално доказателство, че двамата са заедно. Те бяха фотографирани от папарак, хванати за ръце и изглеждащи по-влюбени от всякога, на излизане от суши ресторант в Лос Анджелис в понеделник вечерта, пише People.

[ad id=“263680″]

31-годишната Амбър, която се разведе с актьора Джони Деп в началото на миналата година, завъртя любов с 46-годишния Мъск, която продължи до лятото на 2017-а. Тогава Мъск коментира пред Rolling Stone, че е бил много влюбен в Амбър и раздялата им дълбоко го е наранила. Той добави още, че не желае да губи времето си с краткотрайни връзка и че повече от всичко желае да намери любовта на живота си.

Факт е обаче, че между него и Амбър любовта не се е изпарила и това се потвърждава от серията от снимки, запечатали двамата влюбени на излизане от въпросното заведение в „града на ангелите“. На тях главният изпълнителен директор на Tesla е облечен небрежно в спортна черна тениска и джинси.

[ad id=“218001″]

Междувременно стана ясно, че милиардерът се е съгласил на 10-годишен план за компанията, който обещава огромен ръст на печалбата от порядъка на 650 млрд. долара. За сравнение, производителят на електрически автомобили днес възлиза на по-малко от 60 млрд. долара. Дали този факт не е прозвучал твърде привлекателно за Амбър?

 


image0 (9K)