Бивша съпруга на Джони Деп отправи шокиращо обвинение към него в съдебна зала

Американската актриса Амбър Хърд заяви пред съд в Лондон, че бившият й съпруг – холивудската звезда Джони Деп, я е заплашвал с убийство.

Хърд даде показания пред Върховния съд в Лондон в равките на делото за клевета, заведено от Джони Деп срещу британски „жълт“ вестник.

Деп съди „Нюз груп нюзпейпърс“ – издателите на таблоида „Сън“, заради публикация от 2018 година, описваща го като „бияч на съпруги“, припомня агенция „Ройтерс“.

Лондонският съд през изминалите две седмици изслушваше свидетелски показания, в това число и на самия Джони Деп.

57-годишният холивудски актьор отрича, че е проявявал насилие към 34-годишната Хърд. Той твърди, че тя е била агресивна към него.

Говорейки под клетва, Амбър Хърд заяви от свидетелската скамейка, че е била подложена на „краен тормоз“ от Джони Деп.

„Някои инциденти бяха толкова сериозни, че се страхувах, че той ще ме убие – или умишлено, или просто губейки контрол и стигайки твърде далече“, заяви Хърд.

„Той многократно ме е заплашвал с убийство, особено на по-късните етапи от връзката ни“, казва още актрисата.

Хърд допълва, че Деп е бил обсебен от външността й. Той я наричал „повлекана“, „гладна за слава“ и „проститутка за внимание“, ако е носила определени тоалети.

„Физическият тормоз включваше – юмруци, шамаросване, ритане, блъскане на главата и задушаване. Той освен това хвърляше разни неща по мен – най-често стъклени бутилки. Дърпаше ме за косата и ме буташе“, твърди още Амбър Хърд.

От досегашните свидетелски показания стана ясно, че Хърд обвинява бившия си съпруг, че я е нападнал минимум 14 пъти в периода между 2013 и 2016-а година. Това ставало, след като се е вбесявал под влияние на алкохол или наркотици. Джони Деп отрича обвиненията.

 


image0 (9K)