Бивш министър се връща при първата си съпруга, танцьорката го напусна

Бившият лидер на СДС, който беше министър на икономиката, Божидар Лукарски е на път да се завърне в семейното гнездо при първата си съпруга Аделина. Това пише изданието „Уикенд“, което се позовава на съпартийци на „прясно“ разведения политик. Бракът му с втората съруга – младата и капризна Ива Йорданова, се провали с гръм и трясък и той остана сам. Поради това Лукарски потърсил наново уюта при вярната си спътница от младежките години, която напусна заради танцьорката.

Въпреки причинените й огорчения – майката на двете му дъщери Богдана и Йоана простила на бившиs си съпруг и била склонна да го върне обратно в семейния дом в столичния квартал „Младост”. Двамата живяха там заедно дълги години.

По Коледа – самотен и тъжен, Лукарски осъзнал, че вторият му брак с много по-младата съпруга №2 е била голяма грешка в живота му. Той помолил за прошка първата си съпруга Аделина, която преживя тежки години и унижения след раздялата им.

Танцьорката на латино Ива заряза Лукарски веднага, след като той изгуби министерския си пост, а след това сдаде и председателството в СДС.

Ива го напусна в най-трудния момент от живота му – точно когато цялата му кариера се провали. Тогава му стана ясно, че не може да разчита на нея в живота. Тя просто му показа, че не държи истински на него. Така потвърди съмненията – по какви причини му е станала съпруга„. Това коментират приятели на бившия син лидер, които са станали свидетели на личната му драма.

Преди 4 години, за да бъде с любовницата си, Божидар Лукарски заряза жена си Аделина. Подведен от миловидния вид на Ива и клетвите й във вечна любов, тогавашният син шеф побърза да й предложи брак.

През май 2016-та, когато беше министър на икономиката, Лукарски вдигна сватба за чудо и приказ в 5-звезден хотел в Бургас край морето. На венчавката се изсипаха почти всички министри по това време. Те се надпреварваха да поднасят благопожелания за щастие на младоженците. Нещата обаче бързо се пропукаха, след като предишното правителство на премиера Борисов подаде оставка. Тогава Лукарски изгуби високия си пост в икономиката. Приятели разказват, че веднага започнали разправии и неразбирателство в новото семейство. Причината – амбициозната Ива държала съпругът й да е с високи позиции в обществото. Отношенията им се влошили много и така „приказката“ приключи. Сега Божидар и Ива Йорданова изобщо не се виждали. Не се чували и по телефона. Те нямат общи деца.


image0 (9K)