Борислав Цонев се контузи и отпадна от националния отбор

Малшанс споходи халфа на Берое Борислав Цонев, който получи контузия по време на лагера на националния отбор и отпадна от групата за предстоящите мачове срещу Кипър и Норвегия. Така Берое остана с един представител в националния отбор – защитникът Иван Бандаловски.
Селекционерът на българския национален отбор Петър Хубчев отново не се нае с конкретни обещания преди двубоя на България у дома срещу Кипър от Лигата на нациите. Специалистът говори пред медиите ден преди срещата с кипърския тим на стадион „Васил Левски“.

[ad id=“225664″]

„Знам, че очакванията са големи след двете победи. Мина времето, когато се оправдавахме, че напрежението е голямо, защото очакванията са големи, но пак не ви обещавам нищо. Всеки трябва да даде всичко от себе си. Искаме момчетата да направят повече под по-голямо напрежение. Работим за това и го усещам в лагера. Длъжни сме да направим повече, за да оправдаем очакванията. Няма да ви кажа за нещата, който искаме да направим. Колкото по-малко говорим за миналите двубои, толкова по-добре. Преди се говореше, че не печелим извън София. След това казваха, че не печелим два поредни мача. Няма да ви издам плановете ни как да стигнем до победата. Кипър разполага с доста технични футболисти. Кое да ми даде повод, за да ги подценим. Знаете в кои отбори играят кипърците. Не съм търсил контакти с никого в Кипър за повече информация“, заяви Хубчев на пресконференция.


image0 (9K)