Борисов запя старата песен със същия глас: Други му били виновни за бакиите в Добруджа!

Седим сега пред вас, червим се, вие блокирате улици, пазейки си своя интерес, трябва да се вземе такова решение, че да не увредим ничии интереси.

[ad id=“218001″]
Това заяви премиерът Бойко Борисов на среща във Варна по повод възникналото напрежение за защитена зона „Комплекс Калиакра“. Той предложи във вторник всички да се съберат отново в София.
Ние сме осъдени, процесът е започнал в далечната 2006, да търсим сега кой е подписал през времето е безсмислено. Въпросът е, ако отменим заповедта до септември какво следва, ако не е я отменим, а предприемем някакви действия, пак какво следва?Със сигурност ще се наложи да се плаща и да се компенсира – това имаме да решаваме, заяви още премиерът Борисов.

[ad id=“218001″]
Типично за Борисов и този път пак се оказаха други виновни. Вече осем пълни години е на власт, от безхаберие е проспал всичко и сега започнаха оправданията като хвърля кал по правителства, сменени няколко пъти. От 2009 на Бойко Борисов все „Тройната коалиция“ му е виновна. Самият премиер от Банкя след това направи четворна и петорна коалиция – с Кунева, с Румен Петков, с ДПС и Каракачанов от „тройната коалиция“.
На срещата присъстват също и вицепремиерът Валери Симеонов, министърът на околната среда и водите Нено Димов, финансовият министър Владислав Горанов, министърът на транспорта Ивайло Московски, кметовете на Каварна, Балчик и Шабла, представители на инициативния комитет „Да спасим Добруджа“ и засегнатите браншови организации.

[ad id=“218001″]
„Ние сме дошли да се срещнем с вас и, за да няма интерпретации след това на разговорите, сме поканили журналистите да слушат. Мисля, че няма нищо лошо, защото парите, които се дават, дай Боже да са по-малко, са на всички данъкоплатци. Така че трябва да чуят всички пред какъв проблем през годините сме се изправяли и да мислим предварително, когато взимаме управленски решения до какво водят те след няколко години“, коментира премиерът, цитиран от Фокус.

http://BNews.bg


image0 (9K)