Борисов за кабинета „Петков“: Хаос, хаос и катастрофа

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нападна бившите управляващи от ПП по време на посещението си в Исперих.

„Техните избирателите ще разберат как са се облагодетелствали и колко. Няколко служебни правителства на президента Радев чегъртаха ГЕРБ и казваха колко е лошо, сега същото служебно правителство им казва, че всичко е лошо, а те едва ли не му се сърдят. Дори нагло заявяват, че има връзки с ГЕРБ. Със сигурност последната партия, с която има връзки президентът е ГЕРБ”, каза Борисов.

Още по темата

5 авг 2022 13:28

420

Той каза още, че кризата в земеделието е била създадена от кабинета „Петков“.

„Продоволствена криза няма, продоволствената криза я създаде правителството. Дори при тези добиви на пшеницата. Контрабандата е страховита в момента. И не е само със зърното. Не случайно днес са сменени шефовете на митниците и на данъчното. Много скоро техните избиратели ще разберат как са се облагодетелствали и с колко. Виждате, че на всичките наши въпроси служебното правителство всеки ден дава отговори. И те са хаос, хаос, катастрофа и всичко останало“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Още малко му трябва да народа за да разбере измамата, това не е промяна, това е измама. План за възстановяване няма, похарчиха парите, които им дадоха“, отсече лидерът на ГЕРБ.

„Те последния ден казаха -не слагайте маските, сега казват – слагайте маските, те ги изхвърлиха, няма откъде да ги купим“, обвини още той.

„Те са неудачен, пагубен за България експеримент“, посочи Борисов.

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)