Борисов отсече, че повече не би приел нищо, предложено от ПП-ДБ

Борисов отсече, че повече не би приел нищо, предложено от ПП-ДБ
Борисов отсече, че повече не би приел нищо, предложено от ПП-ДБ

Снимка: БГНЕС

„Цялото БСП се изсипваше в служебното правителство на Радев и той казваше, че то било неутрално. Впоследствие той правеше цели партии от служебното правителство. Ние безпаметна нация ли сме? Изведнъж, ако Дани Митов стане външен министър, била застрашена честността на изборите“,  заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Не искам изобщо да нося ангажимент и не нося ангажимент като партия повече за това правителство, категоричен бе Борисов.

„Христо Иванов и Делян Пеевски направиха конституцията. Сега искат ГЕРБ да е виновен, че те са му предложили на Даниел Митов да стане външен министър. Обади ми се Дани Митов да ме пита дали да приеме поста на външен министър. Казах му – приеми. Въобще не мога да допусна, че това ще е политически проблем, като знаем какво прави Радев“, каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов каза, че не вижда „как повече ще приеме нещо, предложено от ПП-ДБ“.

„В момента е смешно – вот на недоверие срещу служебно правителство, което си отива след една седмица и отиваме на избори. После ме питат вие ли предложихте Даниел Митов. Не, не го предложих, той го съгласува с мене. Аз трябваше като Кирил Петков, той е по-умен от мен, да кажа: Дани Митов да си подаде оставката и да стане министър“, допълни още лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)