Борисов подведен за Пирин по 5 точки

  1. След като подведоха Борисов и доста българи за европейските екологични изисквания за плана за Пирин – по думите на еврокомисаря по екология не се изисква еко-оценка на план за управление.
  2. След като подведоха Борисов и доста българи за застрояването на 48% от Пирин – дори съдия, (меко казано) симпатизираща на тяхната партия написа, че това е пълна глупост.
  3. След като подведоха Борисов и доста българи за собствеността на Юлен – нито сега, нито преди е бил на Цеко Минев или на ПИБ. Ако беше, БНБ щеше да знае и отдавна да е информирала и Борисов и широката общественост.
  4. След като подведоха Борисов и доста българи за кредитите на ПИБ в Банско – по официално изявление на директора им са под 1.3% от портфейла на банката.
  5. След като подведоха Борисов и доста българи за застрашеността на националния парк – дори ЮНЕСКО им каза, че не е вярно.
    Сега Зелените искат швейцарските власти да им докладват с какви пари Жирардели е станал акционер и едва тогава те да удостоверят, че той бил собственик. Прав е Борисов, че толкова мощни зелени няма никъде в света – те реално са нещо като монарси в тая страна, обединяват изпълнителна, законодателна и съдебна власт. Вся и всьо. А докога самият Борисов ще им го позволява…. не е ясно

Владимир Каролев – Фейсбук профил


image0 (9K)