Британски медии: Съпругата на принц Хари сътвори нов скандал

Холивудската актриса Меган Маркъл, която се омъжи за принц Хари, трудно свиква с новия си статут, коментират източници от двореца. Те твърдят, че доста „черни облаци“ са надвиснали над главата на Меган. Причината – редица правила, наложени на членовете на кралското семейство, я объркват и тя не може да ги приеме лесно.

[ad id=“225664″]

Например, за Меган е трудно да разбере защо кралица Елизабет II насърчава жените да носят рокли и поли и не поущрява наличието на панталони в гардероба им.

Меган често пита Хари защо става това. Някои неща я разочароват, но те са част от новия й живот и тя трябва да свиква с тях„, твърди приближен на младото семейство.

[ad id=“263680″]

Наскоро Меган отново стана център на негативни коментари в британските медии. По време на посещението си в Ирландия – заедно със съпруга си принц Хари, тя е направила изявление, което беше определено като неприемливо.

Катрин Нун, която е ирландски политик, написа в социалната мрежа Twitter: „Меган призна, че е доволна да види резултата на неотдавнашния референдум за легализирането на абортите в Ирландия„.

Изглежда, че херцогинята на Съсекс е нарушила протокола на кралското семейство, пише изданието mirror.co.uk. Протоколът задължава членовете на британското кралско семейство да избягват публични политически дискусии.

Това може да й навлече гнева на кралица Елизабет II, коментират от двореца. Те споделят, че херцогинята на Съсекс трябва да свикне, че вътре в кралското семейство обсъждат свободно различни теми, но не могат да правят това публично.


image0 (9K)