БСП: Убийството на Алексей Петров говори за разпад на държавата

БСП: Убийството на Алексей Петров говори за разпад на държавата
БСП: Убийството на Алексей Петров говори за разпад на държавата

Снимка БГНЕС, архив

Убийството на Алексей Петров говори за разпад на държавата, за липсата на институции в държавата. Всички сме наясно, че много от институциите в държавата не функционират.

Това заяви Ирена Анастасова от БСП, предаде БГНЕС.

Още по темата

18 авг 2023 11:24

108

“Тази случка, това събитие, това убийство, показват пред цялото общество, че това, което управляващите се опитват да скрият, защото ние отдавна говорим за този модел – ако някой държави имат мафия, то в България мафията си има държава, – такива убийства показват, че това, което казваме, е така, както го казваме”, добави Анастасова.

Таско Ерменков от БСП коментира, че убийството на Алексей Петров не е случайно. “Имайки предвид, че той имаше познания от двете страни на барикадата, не е ясно от коя стана дойде изстрелът. Но от която и страна да е дошъл, това говори, че България се връща 30 години назад, в мутренските времена, когато тези убийства бяха ежедневие”, смята той.

Според него именно управлението ни е върнало назад, и се е получила симбиоза между “престъпниците с бели якички и мутрите, които са оцелели в тези времена”.

 

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)