Вдовицата на Крис Корнел с трогателно писмо

Тялото на Крис Корнел, който се самоуби миналата седмица беше кремирано. Съпругата му, близки на семейството и тесен кръг от най-близките им приятели се събраха за да отдадат последно сбогом на гробището Hollywood Forever в Лос Анджелис.

Съпругата му Вики подозира, че лекарствата, които е взимал са били причина за неговата смърт. Преди да бъде открит мъртъв, тя е разговаряла с него и той не е звучал никак добре, завалял думите и казал, че съжалява. Той е признал, че е взел няколко хапчета антидепресанти в повече. Съпругата му е изпратила човек, за да видя какво се е случило с него. Тогава се натъкнал на тялото на пода  в банята.

Опечалената съпруга написва трогателно писмо:

До моя скъп Кристофър,

Ти беше ная-добрият баща, съпруг и зет. Твоето търпение, емпатия и любов винаги бяха тук. Ти казваше, че аз съм те спасила, че нямаше да си жив, ако не съм била аз. Моето сърце се изпълваше с радост да те вижда изпълнен с живот, щастлив и мотивиран. Развълнуван да живееш. Правещ всичко, което можеш.

Ние изживяхме времето на живота си през последните 10 години. Аз много съжалявам, моя любов, че не видях какво се случва с теб в последната нощ. Съжалявам, че беше сам, и аз знам, че това не си бил ти, мой скъп Кристофър. Твоите деца ще го знаят също, така че почивай в мир.

Аз съм съсипана, но ще се боря за теб и ще се грижа за децата ни. Аз знам, че щом веднъж пътищата ни са се пресякли, ще се пресекат отново. Аз знам, че ти ще се върнеш да ме намериш, а аз ще стоя и ще те чакам. Обичам те повече, отколкото някой някога е обичал в историята на любовта и повече от всеки друг, който ще обичам. Твоя завинаги, Вики


image0 (9K)