Верига ресторанти за бързо хранене HESBURGER избра Стара Загора за първото си заведение в България

Към днешна дата има отворени повече от 440 ресторанта HESBURGER, разположени във Финландия, Балтийските държави, Германия, Русия, Украйна, вече и в България

[ad id=“263680″]

..

Официалното откриване на ресторанта в Стара Загора беше на 14 януари 2017г в 11:00 часа, а гостите имаха възможност да опитат от разнообразното меню. Ресторантът се намира в центъра на града и привлича клиентите си с уютен, модерен интериор и усмихнат персонал. Заведението разполага с безплатен детски кът и обособена зона за деца, където можете да организирате и незабравим рожден ден за вашето дете.

HESBURGER е семеен бизнес, който стартира от Финландия. Има дълга и „вкусна“ история от 1966 г, когато Хейки Салмела и неговата съпруга Кирсти откриват първото си заведение с името Киевари Грил в Наантали, град в Югозападна Финландия. През 1980 г. първият ресторант носещ името HESBURGER е отворен в Турция. Така стъпка по стъпка компанията започва да се развива и заявява стабилни позиции на пазара, както в Турция, така и в съседни региони. Всички служители надвишават 6700.

Ето какво разказа за ЗАРАТА Иева Салмела, директор международно развитие и маркетинг в компания Hesburger:

ieva salmela_resized

“Изключително много се вълнуваме, че навлязохме на Българския пазар! Това беше огромно предизвикателство за нас и разбира се възможност за разрастване на веригата. Щастливи сме, че отворихме първият си ресторант в Стара Загора и че можем да предложим продуктите си и на българите. Ресторантът се намира на пешеходната зона. Прекрасно място, достъпно за хората, удобно и подходящо за майки с деца. Помислихме и за родителите, докато те си хапват, техните малчугани свободно могат да се забавляват в закрития ни детски кът.

Менюто в ресторант HESBURGER е изключително богато и разнообразно. Предлагаме бургери, тортила, хрупкави хапки, десерти, цяло меню, както и 3 специални продукта с говеждо дюнер месо, създадени специално за българския пазар. Погрижили сме се и за тези, които не желаят да консумират месо.

Много пъти са ми задавали въпроса – с какво е по-различен вашият ресторант и продуктите, които предлагате? Най-важното нещо е вкусът на продуктите. Него постигаме благодарение на висококачествените продукти, които използваме и на една ключова съставка, с която Hesburger са известни – сосовете и майонезите, които произвеждаме сами в своята фабрика във Финландия. В това се крие тайната за вкуса на нашите бургери.

През 2017 сме си поставили за цел да отворим още най-малко 4 ресторанта Hesburger, чиято инвестиция ще бъде около 3–4 милиона евро, като това ще осигури около 60–70 нови работни места.”

Ресторант Hesburger ще откриете на адрес:
Стара Загора
ул. “ Цар Симеон Велики “ 98 (срещу сградата на Общината)

Работно време:
понеделник – неделя
10:00 – 22:00 часа


image0 (9K)