Владо Данаиов – в главната роля във филм за Мастера

„Не сме се отказали от холограмния спектакъл на пиесата „Актрисата“, който ще се играе в Народния театър. Бяхме точно в края на подготовката, избрана бе фирмата, всичко останало, но дойде коронавирусната пандемия и тя прекъсна всичко.“ Това казва в интервю продуцентът Кирил Кирилов, който работи активно по създаването на театър на името на Стефан Данаилов, въпросния спектакъл и филм в памет на Мастера.

„Работим и по документален филм за Мастера, който вече има написан сценарий от Росица Данаилова, племенничката на Стефан Данаилов. В главната роля със сигурност ще видим сина на Стефан – Владимир, който е едно изключително момче, много прилича на него и е отворен към участието си в проекти, свързани с името на баща му“, разкрива още Кирил Кирилов, който през смях коментира и че знае за проекта на Сатиричния театър за отбелязване 100-годишнината от рождението на великата Стоянка Мутафова, която също имат желание да претворят във вид на холограма.

„Идеята първоначално си е наша, свързана със Стефан, но няма лошо – Стоянка също е велика жена, а и двамата със Стефан бяха добри приятели“, казва още Кирил Кирилов.


image0 (9K)