Внимавайте, това носи нещастие! Кои са местата, където не трябва да слагаме вода в жилището

Водата, спред принципите на Фън Шуй може да донесе огромно щастие и благополучие, но трябва да се придържате към основните правила за нейното използване.

[ad id=“225664″]

За да активирате водната енергия е необходимо е нещо, което символизира този елемент. Това може да бъде истинска водна маса или снимка с вода. За допълнително увеличаване на водна енергия ще помогне и метален елемент.

Освен че трябва да спазвате долу изброените забрани, старайте се водата винаги да бъде прясна, чиста, да е на благоприятното място според Фън Шуй, пише сайтът boza.mk На тези места в дома в никакъв случай не оставяйте съдове, вази или аквариуми с вода, защото така няма да привлечете благополучието:

Вода от дясната страна на входната врата

На такова място всяко количество вода би донесло само проблеми на семейството, особено ако сте женени. Ако не сте, ще се сдобиете с много лоша репутация. За женените мъже тази вода привлича неблагоприятна енергия, която може да ги подтикне към изневери. И рано или късно те ще се поддадат на нейното влияние, без значение колко верни и честни са били по природа.

Затова е много важно да се погрижите аквариума, фонтана, езерото или водната икебана и никога да не се разполагат на това място.

Ако е възможно поставете водопада или фонтана от лявата страна на входната врата, което е особено благоприятно. Водата да тече винаги към дома, а не извън него и да бъде отдалечено поне на няколко метра от входната врата.

[ad id=“263680″]

Вода в спалнята

Водата, която се използва във Фън Шуй винаги е Ян. А в спалнята винаги трябва да има малко повече Ин. Затова водата в спалнята влияе неблагоприятно на семейните връзки. Вреди на здравето и на семейните отношения. Не е желателно, нито поставянето на снимки с мотив с вода в спалнята, камо ли истинска вода. Експерти обаче казват, че чашата с вода на нощното шкафче няма да ви навреди

Източник – Жена на върха


image0 (9K)