Водни бомби, щури забавления и много лакомства за децата на 1 юни в Стара Загора

В Стара Загора за празника на детето екипът на Комплекса за социални услуги организира весели игри с много вкусни лакомства и щури забавления за всички деца, които посетят Центъра от 10 до 12 ч. на 1 юни, ул. „Христо Ботев” 205.

Заповядайте заедно с детето си и се позабавлявайте с нас в ателие „Моето бижу”; „Оцвети приказна рисунка”; „Рисунка под небето”. За най-смелите има организирано състезание с водни бомби.

Очакваме ви!

За Комплекса за социални услуги

Мисията на КСУДС е да бъде сигурно, дружелюбно, отворено, подкрепящо реално и символично място за човешка среща за своите потребители. Хората, които ползват услугите на КСУДС често имат тежък живот, преминали са и преминават през различни страдания, не са имали възможността да бъдат приети, уважавани безусловно като хора, да не бъдат осъждани и обвинявани. КСУДС е място, където те могат да се чувстват защитени, приети, значими. Професионалната мисия на КСУДС е да върне достойнството на тези хора, да им помогне да открият ресурсите в себе си, в близките си, в институциите, за да продължат напред. Професионалната мисия на КСУДС е да бъде ресурс за всеки от своите потребители.

[ad id=“222978″]

Комплексът за социални услуги, предлага пакет от услуги, предназначени за деца и семейства, с цел провеждане на деинституционализация, предотвратяване на изоставянето на децата и настаняването им в специализирани институции, реинтеграция, подготовка в умения за независим и социална интеграция на деца от институционална грижа, превенция на насилието и отпадане от училище, оценяване, обучение и подкрепа на приемни родители и осиновители, консултиране и подкрепа на деца с поведенчески проблеми и прояви.


image0 (9K)