Военен командос уби полицай в спор за жена

Брутално убийство на полицай беше извършено снощи в Пловдив. Причина за тежкото престъпление е скандал заради жена между жертвата и военен командос.

[ad id=“225664″]

Разследващата полицайка Люба Алексова е в основата на кървавата драма, която се разигра снощи в квартала „Кючук Париж“ и завърши със смъртта на 44-годишен полицай. Това пише регионалното издане „Трафикнюз“.

32-годишната дама започнала работа като дознател преди година и половина в районното управление в Карлово. Според нейни колеги малко след това се сближила с полицая Добрин Лазаров. Младата дама обаче живеела с военослужещия Ангел Дребчев на семейни начала.

[ad id=“238430″]

Приятелът й е служил в специалните части на армията. Той ги напуснал и започнал работа като военен на договор за частни фирми. Те го изпращали на мисии в райони, в които има военни конфликти. Очевидно нямал представа за връзката на приятелката си и бил шокиран, когато полицаят Лазаров се появил в жилището му в Пловдив, смятат разследващи.

Избухнал скандал, при които се стигнало до физическа саморазправа. На този етап все още не ясно дали Лазаров е разполагал с оръжие. Воненият командос го намушкал с нож няколко пъти. Полицаят е откаран в Спешното отделение на болница „Свети Георги“. Раните обаче били много тежки и той издъхнал в шокова зала.

[ad id=“218001″]

Военният Дребчев е арестуван. Ножът, с който е извършено убийството, е намерен на метри от дома му, в кошче за боклук.


image0 (9K)