Волен Сидеров с нова изцепка в заведение – пуши и се изживява като барабанист

Заведение, нарушение на правилата, барабани, Волен Сидеров и потресени от действията му граждани – сюжетът с лидера на „Атака” звучи познато, но става дума за нов случай с негово участие.

Председателят на парламентарната група на „Обединени патриоти” обаче не вижда скандал в това да се пуши на закрито и да свири на барабани заедно с оркестъра.

[ad id=“225664″]

Нещо повече, националистът обвърза случилото се с инициативата на вицепремиера Валери Симеонов за премахване на забраната за тютюнев дим.

Жена, представила се само с фамилията „Иванова”, публикува подробен разказ за срещата си с компанията на националиста в столично заведение. От думите ѝ става ясно, че Сидеров е пушил на място, където това не е позволено, а при молба да загасят цигарите, хората от неговата маса са реагирали агресивно.

„В заведението нахълтва мобилен оркестър, вероятно от ромски произход. По реакцията на г-н Народен представител Сидеров съдя, че той е видимо доволен от пристигането на вероятно неговия личен оркестър, повикан по поръчка, може би, за да демонстрира на чужденците как се прави в България. Г-н Народен представител е видимо удовлетворен от репертоара на оркестъра, което съдя по факта, че той хваща палките и започва да барабани в тон”, пише Иванова.

Странното поведение на народния представител продължава: „На излизане от заведението, Сидеров решава, че не би било лошо да увековечи представлението си като изпроси някой лев за музикалното изпълнение, от онези, които не говорят български. И без това не са добре дошли, защо пък да не се изръсят с някой лев, за да подпомогнат ПГ „Обединени патриоти“, получаваща субсидия от 11 лева за всеки гласоподавател. Фактът, че нашата група се изнася лека полека не спира г-н Народен представител, които ни преследва до улицата скандирайки: „Гейс, говорете на български, в България сте, в България се говори на български“.

[ad id=“263680″]
„Аз съм привърженик на идеята на моя колега Валери Симеонов, който иска да се разреши пушенето.”, коментира по случая пред bTV Волен Сидеров. Той се възмути от въпроса дали е нормално да влезе в ролята на перкусионист: „Според Вас какви трябва да са народните представители – издялани от мрамор? (…) Според Вас народният представител трябва да бъде вкъщи и да не излиза от вкъщи?”

Той видя в случая провокация, подготвена заради участието му в консервативна конференция днес. На нея от българска страна участваха още Николай Бареков и президентският съветник Борислав Цеков.

Какво мисли за случилото се Волен Сидеров  вижте в интервюто на Нели Тодорова

Н.Тодорова: Става въпрос за тази историякоято се разпространява главоломно във „Фейсбук”Имало ли е проблемисъздавали ли сте?

В.Сидеров: Очевидно се използва точно днешния ден, това мое представяне, това мое участие в този консервативен форум, за да се пусне някаква история и да се търси скандал. Обикновено при мен нещата са така, защото аз съм атакуван с нещо, което е скандал, но всъщност не е скандал. Тук няма никакъв скандал.

Н.Тодорова: Според мен е скандално един народен представител да пуши в заведениеАз също съм пушачзнам какво е да седнеш на маса с чашка и да ти се пушиРазбирам говероятно много хора Ви разбиратКогато от съседната маса ми кажатче това не е оказ просто подвивам опашка и излизам навън…

В.Сидеров: Много сте развълнувана… Не се тревожете толкова!

Н.Тодорова: На барабанчета не съм свирилада Ви кажав кръчмаНе че е ненормалноно не отива на народен представител.

В.Сидеров: Според Вас какви трябва да са народните представители – издялани от мрамор?

Н.Тодорова: Ето такъв да Ви виждам (в костюм  б.р.)  ако ще си пийнахапна и развеселя повече да съм вкъщи.

В.Сидеров: Тоест да не излизам от вкъщи, така ли? Според Вас народният представител трябва да бъде вкъщи и да не излиза от вкъщи?

Н.Тодорова: Ако ще свири на барабанчета  примерно.

В.Сидеров: Аз на никого не налагам моето свирене на барабани. Обикновено го харесват.

Н.Тодорова: Имало ли е опит за пререкание?

В.Сидеров: Вие търсите да създадете скандал.

Н.Тодорова: Нескандалът е създаден във „Фейсбук”Аз не съм го създала.

В.Сидеров: Във „Фейсбук” може да се създаде всичко. Мога да напиша за Вас каквото си искате и след това да хукна след Вас с микрофон и да питам „Вярно ли е”.

Н.Тодорова: Само че там има снимкиВие не отричате това и смятатече това енормално поведение.

В.Сидеров: Технологията на скандала е много добре известна и разработена. Вашата телевизия също я владее. Ако искате вече да ни оставите да се видим с колегите…

(намесват се депутатите Николай Александров и Павел Шопов)

Н.Тодорова: Вие защо решихтече има нужда от помощ  агресивна ли изглеждам?

П.Шопов: Изглеждате агресивна и преднамерена.

Н.Александров: Покажете целия материал, нека хората видят дали сме направили нещо – ние просто чакаме за среща.

В.Сидеров: Толкова дълъг материал ще бъде ли излъчен по bTV?

Н.Тодорова: Нямам представа  и Вие правите новини…

В.Сидеров: Успокойте се, запалете една цигара…

Н.Тодорова: Вие ми предлагате да изпушим по една цигара на закрито? Аз пред камера няма да пуша!

В.Сидеров: Аз съм привърженик на идеята на моя колега Валери Симеонов, който иска да се разреши пушенето.

Н.Тодорова: Ама тя още не е въведена!

В.Сидеров: В ход е. Ето, нека да провокираме!


image0 (9K)