Всеки старозагорец може да дари топлота и усмивка на дете с кампанията „Таен Дядо Коледа“

Вече 7-ма година провеждаме кампания „Таен Дядо Коледа“ за по-прекрасен празник за деца в неравностойно положение, казва Ивелина Павлова, президент на Фондация „От любов към България“ с местоположение в Стара Загора.

Всяка следваща година кампанията е все по-успешна благодарение на вас, нашите дарители. Тази година няма да пропуснем възможността отново да видим детските усмивки, докато разопаковат подаръците, които вие сте донесли за тях. Децата, които ще получат своята Коледа от нас и вас са лишени от родителски грижи, а някой от тях са с умствени и двигателни проблеми.
Тази година ще трябва заедно да съберем 207 подаръка, уточнява Ивелина Павлова.
За всички деца ще бъде организирано коледно тържество на 20.12.2016г. Празникът ще се проведе съвместно с Младежки общински Съвет. Децата от МОС правят всяка година такова тържество на децата без родители. Тази година изненадите ще бъдат осигурени от всички нас – Дядо Коледа и Снежанка няма да оставят нито едно дете без подарък.
Надяваме се да ни подкрепите и тази година. Принципът на събиране на подаръци е същият както всяка година. От вас се изисква първо – голямо желание. След като то е налице, свържете се с нас, за да уточним подробностите. Ако искате да подарите подарък на конкретно дете и сте решили да го закупите сами, ние ще ви дадем информация за имена, пол и възраст. Подаръците не трябва да надвишават сумата от 30 лв. Разбираме и желанието ви за по-големи подаръци, но целта е да няма деца, които се чувстват по-малко значими, защото подаръкът им не е скъп. След като закупите, опаковате и надпишете подаръка, донесете го в нашия офис до 15.12.2016г.
Ето и някои препоръки от организаторите:
– 130 торбички с лакомства – шоколади, вафли, шоколадови яйца и т.н.;
– Необходими ще са около 100 бр. играчки за деца до 5-годишна възраст;
– За по-големите деца могат да се закупят развлекателни игри;
– Универсални подаръци са шапки, шалове, ръкавици, маратонки, анцузи и други видове дрехи.

Ако нямате физическо време, но имате желание да се включите, можете да го направите чрез дарение към нас на банковата ни сметка на Фондацията или през epay
IBAN
BG88FINV91501216481362 BGN
ИМЕ НА КЛИЕНТА Фондация “От любов към България”
Относно – Дарение Таен Дядо Коледа 2016
Ние ще закупим подаръка вместо вас и ще го подарим или на дете, което сте избрали, или на дете, което все още няма закупен подарък.
Ако вече сме събрали подаръци за всички дечица, приемаме лакомства, които ще им бъдат разпределени към подаръците.
Нека подарим на децата в домовете и институциите една незабравима Коледа и малко от нашата собствена топлина! – апелира за нашата доброта г-ца Павлова.


image0 (9K)