Вълнуващо ново начало за Тойота

Най-новото 12-то поколение на най–продаваният автомобил в света-Toyota Corolla ще бъде на старозагорския пазар през март в три модификации : (седан, хечбек и комби).

Новата Corolla предлага решение за нуждите на всеки: хечбек за млади и независими двойки, които държат на перфектния стил и емоцията от шофирането; комби за авантюристите и обичащите дългите пътувания и седан за семействата с деца, които желаят едновременно простор, елегантност и практичност. Макар и различни като дизайн, трите модификации са обединени под името на легендарния модел Corolla, който идва и в България с подобрена динамика, удоволствие от шофирането и стабилност на пътя. По-нисък център на тежестта, по-голяма устойчивост на усукване на конструкцията и независимо окачване са само част от подобренията в новия модел.
Повече динамика и по-нисък разход – до 50% изцяло електрическо задвижване и най-ниският разход в класа. Трите модификации ще се предлагат с най-новото поколение хибридна технология, като Corolla седан излиза за пръв път в хибридна версия.
Новите Corolla хечбек и Corolla Touring Sports за пръв път в историята на Toyota се предлагат с два варианта на хибридно задвижване: 1.8 хибрид от 4-то поколение за плавно, релаксиращо шофиране, както и новият 2.0 хибриден двигател със 180 к.с.

Най-високо ниво на безопасност в класа – с второ поколение на системите за активна безопасност Toyota Safety Sense като стандарт – подобрени характеристики в серийно производство, които се грижат за сигурността по време на шофиране. Тази технология се въвежда във всяка от трите модификации на новата Corolla още при базовите нива на оборудване и играе съществена роля в намаляването и предотвратяването на пътно-транспортни произшествия.

Благодарение на тази иновация задните удари при автомобили Toyota с тази технология, са намалели със 70%.
Престижен дизайн и висококачествен интериор. Новата архитектура (TNGA) на Toyota позволява освен по-добро пътно поведение и дизайнерска креативност при създаването на новите модели. Интериорният и екстериорения дизайн са персонифицирани според емоцията и духа, които всеки вариант на Corolla носи. Новото поколение Corolla има изцяло обновен вътрешен дизайн с по-широка, модерна и консистентна кабина, с нови текстури и цветове, които носят усещане за качество и комфорт.
С продажби от над 46 милиона броя в повече от 150 страни от своето въвеждане през 1966 година, Corolla e най-продаваният автомобил на всички времена.

Вашата оферта за новата Toyota Corolla може да получите от

ГЛОБАЛКАР ООД гр. Стара Загора бул. Новозагорско шосе 59030
Tel.: +359 42 919 424, Mob. Tel.: +359 88 44 48 324, +359 88 89 24 713


image0 (9K)