В „Безмилостен град“: Дали Джерен ще спаси арестувания Недим?

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ единственото спасение за арестувания Недим за опита за убийство на Шениз, е Джерен, но дали тя ще го подкрепи?

В „Безмилостен град“ арестуват Недим за опит за убийство на Шениз

Недим излиза от хотела не на себе си, с окървавени ръце, скрити в джобовете му. Шениз се довлича до коридора и вика за помощ. Идват полицаи и линейка. От записите на камерите става ясно кой последно е бил в стаята при Шениз.

Недим се прибира в имението и всички са потресени, когато той им показва дланите си. Идват да го арестуват. Агях твърди, че е станала грешка. Най-зле се чувства Дамла, която си мисли, че братовчед ѝ е убил майка ѝ, но органите на реда я информират, че Шениз е жива, но е в болница. Момичето заплашва Недим, че ако с майка ѝ се случи нещо, тя ще го унищожи. Самият Недим е учуден, че леля му е хоспитализирана, но е изпаднал в ступор и тръгва, окован в белезници.

Единствено Джерен се осмелява да каже на Агях част от истината за случилото се. Докато двамата пътуват към болницата, тя го „осветлява“, че Шениз е добре и прави всичко това заради изгонването ѝ от конака и с желанието да се върне обратно у дома. Тя заключва, че само Бог знае какво е натворила вещицата. А Шениз е в операционната.

Журналистите са окупирали пред участъка и искат Недим да направи изявление. Той не отронва и дума, но Джерен категорично заявява, че мъжът ѝ не е направил нищо лошо и не е в състояние да извърши покушение.

Дженк е убеден, че Недим иска единствено отмъщение. Споделя това с Джемре и я пита защо братовчед му е премълчал дори и тогава, когато е разбрал каква е истинската  причина тя да се омъжи за него.

Джерен разговаря с баба си от участъка и ѝ издава, че е направила нещо зад гърба на съпруга си. Нериман не разбира точно какво е станало. Момичето е наясно, че на всяка цена трябва да вземе записа от вещите на мъжа си, но полицаите я уведомяват, че вече си ги дали на Агях. Той пък ги предава на охранителя си да ги занесе вкъщи.

Полицейският началник показва на Агях записите от хотела. После той се връща в болницата, за да бъде засипан от обвиненията на дъщеря си. След емоционалния срив, Дамла припада. Дживан купува плюшено мече и го носи на любимата си, но тя го отпраща, спомняйки си думите на Сехер.

Джерен взима пликчето с вещите на Недим от ръцете на служителя, но не намира вътре писалката, която тя сложи в палтото на мъжа си. Вече и Нериман е наясно какво е направила внучката ѝ и ѝ дава съвет да изтрие записа и да остави Недим да гние в затвора, а Джерен да се възползва от богатството му.

Лекарят съобщава на Агях, че ножът не е повредил вътрешните органи на жена му и тя е добре след операцията. Той не пожелава да влезе в стаята при Шениз.

Джерен се връща в участъка, за да открие следите на липсващата писалка и замисля номер: Залива с вода Агях в коридора на полицията, но той не се съблича, за да може тя да прерови дрехата му.

Доктор Оя научава за обвиненията срещу Недим.

Дженк влиза при майка си и започва да ѝ говори за отмъщението на Недим. Тя още спи, но той изразява недоверието си към нея и машинациите ѝ, защото не знае дали именно тя не е предизвикала всичко случило се в хотела.

В „Безмилостен град“ Дженк е ранен смъртоносно и Джемре заплашва Шениз

Оказва се, че Шениз се прави, че не е излязла от упойка и е чула всичко. Зрителят вижда какво всъщност е станало в хотелската стая веднага след излизането на Недим. Шениз сама се намушква с ножа, хванала го с кърпа, за да останат само отпечатъците ма младежа върху него.

Джерен се бори със себе си и баба си как да постъпи с писалката, въпреки, че още не я е открила.

Служебен психолог разпитва Недим, защото в полицията са наясно, че той дълго е бил на лечение.

 

 


image0 (9K)