В две павелбански села побоища завършиха със смърт за един и опасност за живота за друг

В съботния ден в РУ-Казанлък са получени два сигнала за сбивания в павелбанските села Долно Сахране и Търничене.

[ad id=“225664″]
Първото съобщение е за нанесен побой в с. Долно Сахране, общ. Павел баня. На място е установено, че е възникнал скандал между трима мъжа – на 55-години, на 25-години и на 24-години, всички от с. Долно Сахране, при който двамата по-млади мъже са нанесли побой на 55-годишния мъж. В следствие на побоя същият е изпаднал в безпомощно състояние. Транспортиран е към УМБАЛ – Стара Загора, но е починал по пътя за болницата. Другите двама мъже, участвали в инцидента, са задържани в РУ – Казанлък за срок до 24 ч.
Работата по случая продължава.

[ad id=“263680″]
На 09.06.2018 г., около 22:45ч., в РУ – Казанлък е получено съобщение за нанесен побой на мъж в с. Търничени, общ. Павел баня. На място е установен 50-годишен мъж от същото село в безпомощно състояние. Същият е транспортиран е в УМБАЛ – Стара Загора, където е установено, че има кръвонасядания в областта на гръдния кош, фрактури на две ребра и разкъсване на бял дроб. Приет е за лечение с опасност за живота.
От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен и задържан за срок до 24 часа извършителят на побоя – 31-годишен мъж от Гурково.


image0 (9K)