В „Опасно изкушение“: Блаженство за Зейнеп, за Йълдъз – плодовете на коварството ѝ

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз бере плодовете на своето коварство, а Зейнеп е на върха на блаженството.

Майка и дъщеря – Зарин и Лила, отиват в офиса на Халит с поканата за семейна вечеря и той приема. Извикан е и Алихан, който малко преди да отиде в ресторанта, разчиства сметките си с Лял. Тя за пореден път нахлува в кабинета му ядосана и очакваща обяснения. Не е познала, обаче. Доскорошният ѝ любовник я застрелва право в сърцето с категоричен отказ да продължат отношенията си и дори ѝ показва вратата. Но Лял не е готова да прекъсне връзката и го пита има ли друга, а Алихан безцеремонно потвърждава. Лял е бясна.

Ендер и Зехра се засичат в поредното истанбулско заведение, а мащехата не пропуска да злепостави пред околните „дъщеря“ си, ехидно отбелязвайки, че момичето изглежда твърде семпло поради липсата на бижута, които тя чудесно знае, че баща ѝ е отказал да ѝ даде заради „навременната“ намеса на вещицата.

На вечерята Зарин кара Лила да ги снима с Халит и да пусне снимката в мрежата. Ендер ги вижда и веднага се облича, за да излее помия и върху тях. Интригантката им обявява, че бившият ѝ съпруг си пада по една нищо и никаква сервитьорка.

Съседи на Ендер и Джанер ги посещават, каквато е традицията. Братът настройва дошлите жени срещу бившия мъж на сестра си, който си бил хванал млада любовница, а освен това не ѝ давал да вижда и детето си.

В „Опасно изкушение“ Ендер влиза в грубо отмъщение

Алихан води Зейнеп в планинското си ранчо, където я запознава с младата си… кобила. Всичко при него е придружено със закачка, но момичето започва уверено да влиза в стъпките му.

Приятелят на Йълдъз е назначен на работа и Халит е особено успокоен, когато разбира, че той е женен и за да е всичко особено достоверно, Йълдъз е докарала бременна жена, която уж е неговата.

Джанер изпълнява заръката на сестра си да открие компромати за Йълдъз. Той пак отива в кафето, където работеше тя, но не научава нищо от колегите ѝ. В момент на разочарование, в залата влиза Мете. Двамата се разприказват и от дума на дума става ясно, че Мете е бил гадже цели 3 месеца с Йълдъз. Дажнер потрива доволно ръце.

Зейнеп и Алихан са толкова далеч не само физически, но и емоционално. Те се разхождат сред природата, държат се за ръце и всичко за тях е безоблачно и прекрасно. Но времето се разваля и те остават да пренощуват в ранчото. Влюбените си лягат заедно.

Йълдъз започва да получава „награди“ за своите лъжи и подлост. Сердар, мнимият ѝ приятел, опитва да я изнудва. След като той си свърши работата и накара Халит да ревнува, вече не е нужен на момичето. Но не така мисли той. Напротив, иска да остане на работа, че и да бъде преместен на по-добро и платено място. Освен това врънка Йълдъз за пари, за да си мълчи.

А след като получи толкова приятна изненада с разкриването, че Йълдъз е имала връзка с Мете, Ендер се среща с него, за да довършат заедно комплота срещу сервитьорката.


image0 (9K)