В „Опасно изкушение“ Ендер впива нокти в Йълдъз, но всъщност ѝ прави услуга

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ Ендер все още  мисли, че може да си върне в играта и се домогва със зъби и нокти до старите позиции.

В „Опасно изкушение“ Ендер влиза в грубо отмъщение

Докато Халит беснее от падението на Зехра в нощното заведение и тя трябва да му се извинява, Алихан е скроил капан за Зейнеп. Но приятен… За него.

Джанер събужда Ендер с новината, че заснетото от него видео как Зехра пада в краката на посетителите в клуба се върти навсякъде. Сестра му е изключително доволна и склонява на подтикването на брат си да отидат при бижутера, за да продадат диамантения ѝ пръстен. Там двамата изиграват доста нескопосан театър, като в крайна сметка Халит е уведомен за случващото се и дава съгласие за откупуване на бижуто, без бившата му жена да разбере за това.

Алихан се прави на болен и вика Зейнеп у дома си уж да му занесе някакви документи. Пристигнала вече у тях, тя е помолена от него да му направи супа. През това време шефът поръчва храна. Когато тя му сервира супата обаче, Алихан отново е сложил рогата си и ѝ казва, че иска Минестроне, а не тази, която вече е сготвена. Момичето изпълнява, но цялото ѝ същество се бунтува и тя започва да си говори сама в кухнята. Както зрителите разбират, Алихан върши това нарочно и я подкача постоянно. Доставят храната и той я кани да закусят. Тя не разбира какво става, но не му спестява упреците си. Алихан пък ѝ казва, че трябва да свиква с характера му, а не да се оплаква, че е изтощителен.

След като взима едва половината от цената на пръстена, Ендер отива с брат си в заведението, където на работа се е върнала Йълдъз. Саткъ вижда и момичето, и бившата жена на шефа си, защото е в колата си пред ресторанта по собствена инициатива. Ендер веднага пуска ноктите си в атака, след като се сблъсква на входа с малката хитруша, която я изпързаля жестоко. Злобарката иска от собственика да уволни служителката си, защото е обрала къщата ѝ. Той обаче не вярва на сплетните на богаташката. Саткъ влиза и иска от бармана информация, която по-късно споделя с Халит.

Алихан откарва Зейнеп до дома им и словесната им престрелка продължава.

Глупавата Зехра научава от бижутера за продадения от Ендер пръстен и на вечерята вкъщи много ѝ се иска да каже на баща си какво е научила, но той умишлено я прекъсва да не говори пред Ерим.

Алихан е брат на Зерин – една от бившите жени на Халит и вуйчо на дъщеря им Лила. Тримата заедно обсъждат развода на Халит с Ендер и става ясно, че Зерин изглежда се надява да поднови брака си с Аргун, но Алихан попарва мерците ѝ. На другия ден, докато тичат по крайбрежната, Ендер и Джанер срещат фитнес инструкторката на Ендер, заедно със Зерин. Кратка схватка, няколко лъжи, изречени през фалшива усмивка и злобни погледи


image0 (9K)