В Стара Загора кандидатите за лидер на БСП проведоха среща

Каузата им е БСП и България, това подчертаха четиримата кандидати за председател в Стара Загора – Валери Жаблянов, Георги Тодоров, Кирил Добрев и Красимир Янков в предизборната среща в Стара Загора. Корнелия Нинова изпрати писмо до организаторите със съжаление за невъзможността да присъства поради предварително поети ангажименти.

В срещата участваха социалисти от Стара Загора, Казанлък, Чирпан, Братя Даскалови, Павел баня, Мъглиж, Гълъбово, Опан и Гурково.

От дискусията обаче стана ясно, че все пак пленум на левицата ще има и той ще обсъди и действията на Нинова, включително по отношение на финансовото състояние на партията, подшушнаха нашите източници.

Янков, както и Добрев, питаха задочно Нинова защо 40 хиляди членове на БСП са се изпарили от редиците на партията в последните 4 години.

Валери Жаблянов пък заяви, че ако стане председател на БСП, ще работи за това тя да спечели следващите парламентарни избори и да определя дневния ред на страната.

Георги Тодоров каза, че влизал в битката като аутсайдер, но и като ново лице на партията. Той искал да привлече вниманието на социалистите към себе си и също разкритикува Нинова за действията, включително днес.


image0 (9K)