Гавазова окончателно аут от бТВ?

41-годишната Биляна Гавазова, която водеше сутрешния блок на бТВ заедно със Златимир Йочев, не се е появявала в ефир от две седмици. Това със сигурност са забелязали зрителите на телевизията. Мнозина си задават въпроса свалена ли е Гавазова окончателно от екран.

Самата Биляна упорито твърди, че е в отпуск, но според слухове, разпространени преди дни от близките й, тя вдъщност е аут от екипа.

Все още не е ясна причината, заради която договорът й е бил скоростно прекратен. Самата Биляна отказва да коментира официално професионалния си статус, както и да отговаря на въпроси от страна на почитателите си в социалните мрежи. Мнозина обаче питат дали „уволнението“ й не е обвързано с конфликта между Русия и Украйна, тъй като тя изчезна от екрана дни преди да избухне войната.

„Какво става с водещата на „Тази сутрин“? Дали не е уволнена?“, питат се и в социалните мрежи, защото Гавазова сякаш потъна като вдън земя, а сутрешния блок започнаха да водят двамата й колеги Златимир Йочев и Денислав Борисов.

Вторият доскоро подготвяше емисиите в „Тези сутрин”, докато сега вече е основен водещ. Хора от медията издават, че в момента от телевизията търсят заместничка на Гавазова. Появиха се слухове, че мястото й ще бъде заето от Мария Цънцарова, но това е малко вероятно, тъй като блондинката зае нова позиция – водеща на „Защо, господин министър?“, пише „Галерия“.

 


image0 (9K)