Гений, роб или цар – това е записано на дланта ти – прочети го!

Малцина сред нас познават наистина древното познание на хиромантията. Казали са ни разни неща, други сме потърсили и научили умишлено, дори познаваме някои от основните линии по дланта ни. Колко от нас обаче познават истинските знаци на съдбата?
Може би и вие като хиляди други сте видели не само характерните линии на живота, ума и сърцето. Доста от вас са забелязали определени форми, които, разбира се, не се случайни. Разтворете ръката си и погледнете върху дланта. Обикновено се виждат неща като триъгълници, звезди и ромбове. Понякога обаче има истински като тризъбец, полумесец, риба и кръст. Разкодирайте тези доста конкретни значи на съдбата:

[ad id=“225664″]

Триъгълник

Той символизира истински талант – независимо от коя сфера! Колкото по-голям е, толкова повече уважение и почести ще спечелите. Ако не сте послушали гласа на сърцето си и развили дарбата си, зарежете самозаблудите и действайте. Нищо няма да ви направи по-богати от това, за което ви е създал Господ.

Звезда

Ако сте белязани със звезда, направена от пресечни фини линии, притежавате характерни, редки способности. Ако тази форма се намира в горната част на линията на живота – точно под показалеца значи сте мъдрец, роден да работи в полза на науката, философията или религията.

[ad id=“236993″]

Ромб

Ако линията на съдбата ви е страна на ромб, значи сте човек на риска. Животът ви постоянно е на ръба. Използвайте смелостта си добро.

Риба

Ако имате форма като предходната, но с триъгълник под нея, това образува стилизирана риба. Това е знак за силна вяра – независимо от религията, която изповядва.

Полумесец

Погледнете за две съседни линии, които се пресичат и оформят сърп или полумесец. Ако ги имате, не си губете времето с хиромантия – вие и без това умеете да предсказвате бъдещето! Имате стряскащо силна и точна интуиция.

Тризъбец

Ако линията на живота ви е разделена на три части, не се страхувайте за здравето си. Това просто е тризъбец – знак, че сте с протекция от небето и сте неуязвими в глобален план.

[ad id=“236999″]

Кръст

Този символ, може и сами да сте предположили, е знак, че сте силно религиозен човек. Може дори да сте посветени на душите на хората – независимо дали сте психоаналитик, свещеник или окултист.
Ако ви накарахме да изтръпнете в напрежение, то е заради нашите характерни линии по дланта ?? Изследвайте линиите по своята и ако не друго – забавлявайте се с хиромантия, за да предсказвате близките на приятелите си!

Източник – Жена на върха


image0 (9K)